چهارشنبه ۱۰ آذر ۹۵ ۰۱:۲۷ ۳ بازديد
طرز تهيه گراتن بادمجان
آموزش آشپزي و طرز تهيه گراتن بادمجان خوشمزه در منزل
مواد لازم گراتن بادمجان
- بادمجان متوسط :•: سه عدد
- گوشت چرخ كرده :•: 350 گرم
- قارچ :•: شش عدد
- سير :•: 2 حبه
- پنير پيتزا :•: 8 ورق
- آبليمو :•: دو قاشق غ
- رب گوجه فرنگي :•: 1/5 قاشق غ
- پياز :•: 1 عدد
- نمك و فلفل :•: به مقدار كافي
- زردچوبه و آويشن :•: به مقدار كافي
آموزش آشپزي و دستور تهيه گراتن بادمجان و گوشت خوشمزه در منزل
مواد لازم سس
- آرد :•: يك قاشق غذا خوري سر پر
- كره :•: 20 گرم
- شير :•: دو ليوان
- نمك و فلفل :•: به مقدار كافي
آشپزي و دستور تهيه گراتن بادمجان مجلسي و خوشمزه
طرز تهيه گراتن بادمجان
- ابتدا بادمجان ها پوست كنده و آن ها به قطر نيم سانتي متر حلقه اي خرد كنيد. سپس براي رفع كردن تندي بادمجان، مقداري نمك رو آن ها بپاشيد و بعد از گذشت يك ربع آن ها را با آب سرد بشوييد و خشك كنيد و در مقداري روغن سرخ كنيد.
- اكنون پياز ها را با مقداري روغن در تابه تفت دهيد و بعد گوشت را اضافه كنيد كمي كه پخت قارچ ورقه شده را به مواد اضافه كنيد و با حرارت بالا تفت دهيه تا قارچ آب بيندازد.
- حالا شعله گاز را كم كنيد و سپس سير رنده شده، نمك، فلفل، آويش، زرد چوبه و رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد.
دستور تهيه گراتن گوشت و بادمجان خوشمزه و مجلسي در منزل
طرز تهيه سس
- ابتدا كره را آب كنيد. سپس آرد را اضافه كنيد و هم بزنيد تا نسوزد، تا كره و آرد شروع به حجم گرفتن كند.
- حالا از ظرف را از روي حرارت برداريد و شير را كم كم به مواد سس اضافه كنيد، سپس نمك و فلفل را هم اضافه كنيد.
- اكنون ظرف را روي حرارت قرار دهيد تا سس آرام آرام غليظ شود.
روش پخت گراتن بادمجان و گوشت بسيار خوشمزه در منزل
طرز آماده كردن گراتن بادمجان
- ابتدا ظرف مناسب تهيه كنيد و بادمجان هاي حلقه شده را در يك رديف كنار هم بچينيد. سپس سس را چهار قسمت تقسيم كنيد و 1 قسمت را روي بادمجان ها بريزيد و يك لايه پنير پيتزا روي سس بريزيد.
- اكنون در لايه دوم مايه گوشتي را روي مواد قبلي پهن كنيد و يك لايه سس و يك لايه پنير پيتزا بريزيد.
- دوباره يك لايه بادمجون ، سس گوشتي و سس سفيد و در آخر يك لايه پنير پيتزا بريزيد.
- در آخر فر را روي دماي 180 درجه سانتي گراد گرم كنيد و گراتن بادمجان را درون فر قرار دهيد، هنگامي كه روي گراتن بادمجان طلايي شد آن را از فر خارج كنيد. به خاطر داشته باشيد هرچه پنير پيتزا بيشتر باشيد گراتن خوشمزه تر مي شود.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.