سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵ ۲۰:۱۹ ۱۱ بازديد
طرز تهيه سالاد ميوه
آموزش آشپزي و طرز تهيه سالاد ميوه زمستاني در منزل
مواد لازم سالاد ميوه
- آب :•: سه چهارم فنجان
- شكر :•: 110 گرم
- آبليمو :•: دو قاشق غ
- زنجبيل خرد شده :•: يك قاشق چ
- كيوي بدون پوست و خرده شده :•: يك عدد
- پرتغال بدون پوست و هسته و خرد شده :•: يك عدد
- سيب خرد شده :•: يك عدد
- موز خرد شده :•: يك عدد
- انگور بدون هسته :•: 15 عدد
آموزش آشپزي و دستورتهيه سالاد ميوه خوشمزه و مجلسي
طرز تهيه سالاد ميوه زمستاني
- تابه اي را روي حرات قرار دهيد،بعد آب و شكر را درون تابه بريزيد و با هم مخلوط كنيد تا شكر در آب حل شود.
- بعد از حل شدن شكر در آب،آبليمو و 1 قاشق زنجبيل خرد شده را درون تابه بريزيد و دوباره باهم مخلوط كنيد،تا مواد به جوش بيايند.
- زماني كه مواد درون تابه به جوش آمدند،حرارت زير تابه را كم كنيد و درب تابه را بگذاريد و حدود 3 الي4 دقيقه ديگر بگذاريد تا تابه روي حرارت بماند.
- بعد از گذشت 3 الي 4 دقيقه تابه را از روي حرارت برداريد،بعد مواد را درون يك ظرف در دار بريزيد.وقتي كه مواد كمي خنك شدند،درب ظرف را بگذاريد و آن را به مدت 45 دقيقه الي1 ساعت درون يخچال قرار دهيد تا خوب خنك شود.
- به سراغ ميوه ها ي خرد شده ميرويم،ظرفي را آماده كنيد و بعد كيوي،پرتغال،موز،انگور و سيب را داخل ظرف بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد.
- بعد از مخلوط كردن ميوه ها با هم، شربتي كه با (آب،شكر،آبليمو،زنجبيل) درست كرده بوديد را از يخچال بيرون بياوريد.
- شربت را روي تمام ميوه ها بريزيد،زماني كه تمام شربت را روي ميوه هاي خرد شده ريختيد.
- درب ظرف را بگذاريد و بعد ظرف را به مدت 5 الي 6 ساعت در يخچال قرار دهيد،بعد از گذشت 5 الي6 ساعت ظرف را از يخچال در بياوريد.
- بعد از سالاد ميوه به مقدار دلخواه درون ظرف مورد نظر بريزد و نوش جان كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.