شنبه ۲۵ دی ۹۵ ۲۳:۳۱ ۴ بازديد
طرز تهيه كيك آلبالو
آموزش شيريني پزي و طرز تهيه كيك آلبالو ساده با طعمي عالي و خوشمزه در منزل
مواد لازم كيك آلبالو
- آلبالو :•: 400 گرم
- آرد سفيد :•: سه پيمانه
- تخم مرغ :•: سه عدد
- كره يا روغن :•: يك پيمانه
- شكر :•: 1 و 1/4 پيمانه
- بيكينگ پودر :•: دو قاشق چ
- شير :•: 1/4 پيمانه
- بادام آسياب شده :•: چهار قاشق س
- نمك :•: 1/8 قاشق چ
شيريني پزي و دستور تهيه كيك آلبالو خوشمزه و ساده در منزل
طرز تهيه كيك آلبالو
- براي تهيه كيك آلبالو ابتدا آلبالو ها را شسته و درون يك ظرف بريزيد و هسته آن ها را با لوله خودكار خارج كنيد.
- اكنون در يك ظرف ديگر سفيده و زرد تخم مرغ ها را جدا كنيد، سپس زرده ها را با شكر مخلوط كنيد و با همزن شروع كنيد به زدن تا رنگي روشن پيدا كند.
- حالا كره يا روغن مايع را به مخلوط شكر و زرده تخم مرغ اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد تا رنگ مايه كرم و حالت كشداري به خودش بگيرد.
- سپس در يك ظرف ديگر آرد و بيكينگ پودر را باهم مخلوط كنيد و بعد از مخلوط شدن آن را چهار بار الك كنيد تا آرد سبك شود.
- اكنون آرد + بيكينگ پودر + بادام آسياب شده + نمك و شير را به مخلوط زرده تخم مرغ و شكر اضافه كنيد و با همزن بزنيد تا يكدست شود.
- در يك ظرف ديگر سفيده هاي تخم مرغ را بزنيد تا شكل بگيرد و سفت شود به طوري كه وقتي ظرف را وارونه كرديد از ظرف نريزه.
- حالا سفيده را به مواد كيك آلبالو اضافه و مخلوط كنيد آلبالو را هم اضافه كنيد و دوراني از يك جهت با ليسك مخلوط كنيد تا پف كيك نخوابه.
- فر را از قبل روي 180 درجه سانتي گراد گرم كنيد، سپس قالب كيك آلبالو را كاغذ روغني بندازيد و چرب كنيد و قالب را درون فر قرار دهيد و اجازه دهيد 40 تا 50 دقيقه بپزد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش شيريني پزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.