چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

سرگرمي و تفريحي

آموزش طرز تهيه آش رشته

۲ بازديد

آموزش طرز تهيه آش رشته

آش رشته,طرز تهيه آش رشته,دستور آش رشته

آموزش آشپزي و طرز تهيه آش رشته مجلسي فوق العاده خوشمزه در منزل

مواد لازم آش رشته

  1. لوبيا چيتي :•: يك ليوان
  2. نخود :•: يك ليوان
  3. عدس :•: يك ليوان
  4. لوبيا سفيد :•: يك ليوان
  5. آرد گندم :•: يك قاشق
  6. پياز داغ :•: يك ليوان
  7. سير داغ :•: ½ ليوان
  8. نعنا داغ :•: براي تزيين
  9. سبزي آش :•: دو كيلو گرم

آش شله قلمكار,طرز تهيه آش شله قلمكار,آش شله قلمكار اصل

آش رشته خوشمزه,آش رشته نذري,آش رشته تهراني

آموزش آشپزي و طرز تهيه آش رشته نذري خوشمزه با سبزي خشك در منزل

طرز تهيه آش رشته

  • ابتدا بايد يك روز قبل حبوبات آش رشته را خيس كنيد و در طول روز دو يا سه آب حبوبات را عوض كنيد و دور بريزيد.
  • پياز داغ و سير داغ را آماده كرده،هنگام تهيه پياز داغ كمي زد چوبه اضافه كنيد و با شعله ملايم تفت دهيد.
  • اكنون قابلمه اي تهيه كنيد كه از حجم آش بيشتر باشد سپس نخود ، لوبيا ، پياز داغ و سير داغ داخل قابلمه بريزيد كه با هم پخته شود.حالا عدس و سبزي آشي خرد شده را هم به مواد آش رشته اضافه كنيد
  • سپس يك يا دو قاشق آرد را در مقداري آب سرد مخلوط كرده و به مواد آش اضافه كنيد.هنگامي كه سبزي ها پخته شدند رشته را اضافه كنيد و هم بزنيد تا رشته ها به هم ديگر نچسبند.
  • وقتي از كه از پختن آش اطمينان كافي پيدا كرديد مي توانيد كشك را اضافه كنيد،و بعد از پنج دقيقه شعله گاز را خاموش كنيد. منتظر بمانيد آش كمي جا بيافتد.

آش ماست,طرز تهيه آش ماست,آش ماست شمالي

آش رشته خوشمزه,آش رشته نذري,آش رشته تهراني

آشپزي و دستور تهيه آش رشته تهراني با سبزي خشك خوشمزه و مجلسي در منزل

 نكات مهم براي جا افتادن آش رشته

  • مهمترين نكته اين است حجم قابلمه شما بايد از حجم آش رشته بزرگتر باشد تا موقع پخت آش رشته ها خمير و به هم چسبيده نشوند.
  • آش رشته را با سبزي آشي بدون ساقه و درشت خورد شده آماده كنيد تا زيباتر به نظر آيد.
  • در پخت آش رشته نبايد پياز داغ كم باشد تا آش بهتر جا بيفتد.
  • از رشته مرغوب براي پخت آش رشته استفاده كنيد.
  • براي تست ميزان شوري آش رشته بعد از اضافه كردن رشته و كشك بچشيد و بعد نمك را اضافه كنيد تا آش زياد شور نشود.
  • ميزان روغني كه در آش به كار رفته است بايد به اندازه باشد زيرا به جا افتادن و مزه آش رشته كمك مي كند.
  •  كشك بايد بيست دقيقه بجوشد ( به خاطر سلامت و بهداشت غذا ).
  • موقع مخلوط كردن كشك و آش رشته بايد حرارت كشك و آش يكي باشد تا كشك نبرد.
  • روش طرز تهيه نعنا داغ ابتدا در تابه اي دو قاشق روغن بريزيد و نعنا خشك اضافه كنيد و سريع خاموش كنيد تا نعنا نسوزد.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آش انار,طرز تهيه آش انار,آش انار خوشمزه

آموزش طرز تهيه آش رشته

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.