جمعه ۳۱ فروردین ۰۳

سرگرمي و تفريحي

آموزش طرز تهيه آبگوشت سنتي

۴ بازديد

آموزش طرز تهيه آبگوشت سنتي

آبگوشت سنتي,طرز تهيه آبگوشت سنتي,دستور تهيه آبگوشت

آموزش آشپزي و دستور تهيه آبگوشت سنتي خوشمزه در منزل

مواد لازم آبگوشت

  1. گوشت ماهيچه :•: 750 گرم
  2. نخود :•: 150 گرم
  3. لوبيا چيتي :•: 150 گرم
  4. پياز :•: دو تا سه عدد
  5. سيب زميني :•: سه تا چهار عدد
  6. رب گوجه فرنگي :•: مقداري
  7. نمك و فلفل :•: به ميزان لازم

ديزي سنگي,طرز تهيه ديزي سنگي,دستور تهيه ديزي سنگي

آبگوشت نذري,آبگوشت ديزي,آبگوشت خونه

آموزش آشپزي و طرز تهيه آبگوشت نذري خوشمزه و لذيذ در منزل

طرز تهيه آبگوشت

  • ابتدا گوشت را تكه تكه كنيد و آن را بشوييد،سپس نخود و لوبيا را پاك كرده و آن هارا آب بكشيد و درون قابلمه بريزيد و بگذاريد با شلعه مناسبي بپزد.
  • زماني كه گوشت نخود و لوبيا كاملا پخته شده بود،سيب زميني ها را پوست كنده و به قابلمه اضافه كنيد.
  • اكنون 1 قاشق رب گوجه فرنگي و مقداري نمك و فلفل اضافه كنيد و بگذاريد سيب زميني ها پخته شوند.
  • بعداز پخت مواد حدوداً 4 ليوان آب در قابلمه باشد.

آموزش طرز تهيه آبگوشت سنتي خوشمزه مجلسي و نذري

آبگوشت خوشمزه,آبگوشت بزباش,آبگوشت امام حسيني

آموزش آشپزي و دستور تهيه آبگوشت سنتي اصفهان فوق العاده خوشمزه در منزل

نكات مهم براي جا افتادن آبگوشت

  • براي از بين بردن بوي خامي رب و بهتر كردن رنگ رب را قبل از مصرف سرخ كنيد،اگر ميخواهيد آبگوشت سنتي رنگ و طعم خوبي داشته باشد هنگام سرخ كرد رب 1 قاشق زعفران دم كرده به آن اضافه كنيد.
  • آبگوشت سنتي هر چه بيشتر زمان پخته تر شدنش طولاني باشد جا افتاده تر و خوشمزه مي شود.
  • آبگوشت سنتي را با آب زياد تهيه مي كنند پس بهترين كار اين است ابتدا آب زيادي در قابلمه بريزيد تامزه آب تغيير نكند تا اين كه بخواهيد آب در طول پخت اضافه كنيد و مزه آب از بين برود.
  • براي سرو آبگوشت آبليمو را فراموش نكنيد.هنگام پخت آبگوشت هيچوقت آبليمو را اضافه نكنيد چون در اثر جوشيدن آبليمو تلخ مي شود.
  • چاشني آبگوشت اين غذاي خوشمزه آبليمو يا ليموي عماني است و معمولا با ريحان يا سبزي معطر سرو مي شود.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آموزش طرز تهيه آبگوشت سنتي خوشمزه مجلسي و نذري

آموزش طرز تهيه آبگوشت سنتي

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.