چهارشنبه ۰۴ اسفند ۹۵ ۰۲:۰۲ ۶ بازديد
طرز تهيه املت نخودفرنگي
آموزش آشپزي و طرز تهيه املت نخودفرنگي خوشمزه و خانگي
مواد لازم املت نخودفرنگي
- تخم مرغ :•: يك عدد
- گوجه فرنگي :•: دو عدد
- نخود فرنگي :•: نصف پيمانه
- نمك :•: به مقدار لازم
- پودر فلفل سياه :•: به مقدار لازم
- كره يا روغن حيواني :•: يك قاشق چ
- رب گوجه فرنگي :•: به مقدار لازم
- جعفري خرد شده :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزي و دستور تهيه املت نخودفرنگي خوشمزه و عالي در منزل
طرز تهيه املت نخودفرنگي
- براي تهيه املت نخودفرنگي ابتدا بايد نخودفرنگي ها را در ظرفي بريزيد و مقداري آب هم به آنها اضافه كنيد و ظرف را روي حرارت قرار دهيد تا نخودفرنگي ها بپزند.
- بعد گوجه فرنگي ها را بشوييد و پوست و دانه هاي داخل گوجه را بگيرد،سپس گوجه فرنگي ها را با استفاده از چاقو به قطعه هاي كوچكي تقسيم كنيد.
- سپس گوجه هاي خرد شده را درون ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و بعد رب گوجه فرنگي را به همراه كمي نمك و ودر فلفل سياه به گوجه ها اضافه نماييد و شروع به تفت دادن كنيد تا آب آن تبخير شود.
- زماني كه آب آنها تبخير شد،نخودفرنگي هاي پخته شده را اضافه كنيد و ظرف را از روي حرارت برداريد.تخم مرغ را در كاسه اي بشكنيد و با چنگال شروع به هم زدن كنيد.
- بعد از آن تابه اي نچسب را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن يا كره داخل تابه بريزيد و بگذاريد تا داغ شود،بعد حرارت را ملايم كنيد و تخم مرغ زده شده را كف تابه پخش كنيد،تا كامل كف تابه را بگيرد.
- زماني كه تخم مرغ پخته شد،آن را در ظرف مورد نظر قرار دهيد و در وسط تخم مرغ، مخلوط نخودفرنگي و گوجه را بريزيد و لبه تخم مرغ را تا كنيد و روي هم بياوريد.
- در آخر هم مقداري جعفري خرده شده روي املت نخودفرنگي بريزيد و نوش جان كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.