شنبه ۰۲ بهمن ۹۵ ۱۶:۲۲ ۲ بازديد
آموزش طرز تهيه آش دوغ
آموزش آشپزي و دستور تهيه آش دوغ ساده بسيار خوشمزه در منزل
مواد لازم آش دوغ
- گشنيز،تره و سير :•: يك كيلو نيم
- برنج :•: يك فنجان
- گوشت چرخ شده :•: 250 گرم
- نخود :•: يك فنجان
- آرد برنج :•: ½ فنجان
- تخم مرغ :•: دو عدد
- دوغ :•: چهار كيلو
- ترخان خشك :•: 25 گرم
- فلفل قرمز و سبز :•: دو عدد
- پياز داغ :•: براي تزيين
- نمك و فلفل :•: به مقدار كافي
- زرد چوبه :•: كمي براي گوشت
- روغن مايع :•: دو قاشق
آموزش آشپزي و طرز تهيه آش دوغ شمالي ساده و مجلسي در منزل
طرز تهيه آش دوغ
- براي تهيه آش دوغ بايد ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته و كمي هم بزنيد، سپس قابلمه اي فراهم كنيد كه از حجم آش دوغ بزرگتر باشد تخم مرغ،آرد برنج،دوغ و برنج را درون قابلمه بريزيد و روي شلعه ملايمي قرار دهيد.
- در هنگام پخت شدن مواد را مرتب هم بزنيد تا جوش آيد و دوغ نبرد.
- سپس گوشت چرخ شده را به شكل قلقلي در بياوريد و كمي زردچوبه اضافه كنيد و تفت دهيد.
- اكنون نخود پخته،سبزي و گوشت قلقلي را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد،سپس نمك و فلفل را نيز اضافه كنيد.
- در آخرين مرحله فلفل سبز و قرمز و ترخان خشك را به آش اضافه كنيد و اجازه دهيد تا آش جاي بي افتد.وقتي مطمئن شديد آش پخت و جا افتاده شد در ظرف مورد نظر بريزيد . مي توانيد آش دوغ را همانند آش رشته با پياز داغ تزيين كنيد.
آموزش آشپزي و دستور تهيه آش دوغ شمالي خوشمزه در منزل
نكات مهم آش دوغ
- مقداري زمان براي آمده كردن مواد اوليه آش دوغ تقريبا سي دقيقه است.و مقدار زمان پخت و جا افتادن آش دوغ حدود 2 ساعت مي باشد.
- آش دوغ را هم به عنوان پيش غذا و هم نهار ميل كرد.و مي توانيد از آش دوغ در ماه مبارك رمضان به عنوان افطار استفاده كنيد.
- اين مواد اوليه آش دوغ براي شش نفر مناسب است.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
آموزش طرز تهيه آش دوغ