سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۶ ۰۷:۲۰ ۳۸ بازديد
طرز تهيه عدسي
آموزش آشپزي و طرز تهيه عدسي در منزل
مواد لازم عدسي
- يك پيمانه :•: عدس
- يك عدد :•: پياز
- يك عدد :•: سيب زميني
- سه پيمانه :•: آب
- به مقدار لازم :•: روغن
- به مقدار لازم :•: دارچين ،زردچوبه ،نمك و فلفل
آموزش آشپزي و دستور تهيه عدسي خوشمزه و خانگي
طرز تهيه عدسي
- مرحله اول : براي تهيه عدسي ابتدا عدس ها را بايد 1 الي 2 ساعت بخيسانيد،بعد از اينكه عدس ها خيس خوردند قابلمه اي با آب را روي حرارت قرار ميدهيم و عدس ها را دورن قابلمه ميريزيم تا پخته شوند.
- مرحله دوم : سيب زميني و پياز را ابتدا بشويد و پوستشان را بگيريد،بعد سيب زميني را خرد كنيد و پياز را به صورت خلالي در بياوريد.زماني كه عدس ها نيمه پز شدند،سيب زميني هايي كه خرد كرده بوديد را به عدس ها اضافه كنيد.
- مرحله سوم : تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن درون تابه بريزيد و پياز هاي خلالي شده را به همراه كمي زردچوبه در روغن تفت دهيد،زماني كه رنگ پياز ها طلايي شد.تابه را از روي حرارت برداريد و كمي دارچين به پياز ها اضافه كنيد.
- مرحله چهارم : زماني كه سيب زميني هاي داخل عدس پختند،سيب زميني ها را از داخل قابلمه در بياوريد.(براي اين كه راحت تر سيب زميني ها را خارج كنيد،بهتر است سيب زميني ها را درشت خرد كنيد.)
- مرحله پنجم : وقتي سيب زميني ها را در آورديد،آنها را پوره كنيد و با پياز داغ مخلوط نماييد و پس از مخلوط كردن،آنها را به بقيه مواد در حال پخت اضافه نماييد.
- مرحله ششم : در آخر هم مقداري از آن بچشيد تا ببينيد نمك و فلفل آن اندازه است يا نه،بعد از 10 الي 15 دقيقه عدسي را از روي حرارت برداريد.كمي كه عدسي خنك شد،آن را در ظرف مورد نظر بريزيد و با پياز داغ آن را تزيين كنيد.عدسي را ميتوانيد به عنوان يك ميان وعده يا صبحانه مقوي نوش جان كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.