جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

سرگرمي و تفريحي

طرز تهيه كباب بناب

۶ بازديد

طرز تهيه كباب بناب

كباب بناب,طرز تهيه كباب بناب,دستور تهيه كباب بناب

آموزش آشپزي و طرز تهيه كباب بناب فوق العاده خوشمزه در منزل

مواد لازم كباب بناب

  1. گوشت گوسفند پر چرب ( چرخ كرده ) :•: يك كيلوگرم
  2. پياز :•: دو عدد
  3. نمك :•: به مقدار كافي
  4. فلفل سياه :•: به مقدار كافي

كباب سر داشي,طرز تهيه كباب سر داشي,دستور پخت كباب سر داشي

كباب بناب,طرز تهيه كباب بناب,دستور تهيه كباب بناب

آموزش آشپزي و دستور تهيه كباب بناب خوشمزه و مجلسي

طرز تهيه كباب بناب

  • براي تهيه كباب بناب ابتدا بايد پيازها را خوب بشوييد و بعد آنها را به صورت ساطوري ريز خرد كنيد،سپس پيازهاي ساطوري شده را به همراه نمك و فلفل به گوشت اضافه نماييد و شروع به مخلوط كردن و ماساژ دادن گوشت كنيد.
  • بعد از اينكه كار ماساژ گوشت تمام شد،به اندازه دلخواه از گوشت برداريد و در كف دستتان گوشت را گرد كنيد،بعد سيخ را از وسط گوشت رد كنيد و با دست آن را بر روي سيخ به صورت يكسان و يكدست پهن كنيد.
  • سپس منقل را آماده كنيد و بگذاريد تا ذغال ها كاملاً سرخ بشوند و بعد سيخ ها را روي منقل قرار دهيد،ذغال ها را در همه جاي منقل به صورت مساوي قرار دهيد تا كباب به خوبي بپزد.
  • زماني كه تمام سيخ ها را بر روي منقل قرار داديد به هيچ عنوان ذغال ها را باد نزنيد،بعد از گذشت 1 دقيقه سيخ ها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها هم 1 دقيقه رو به حرارت باشد و گوشت كاملاً بچسبد و ديگر نريزد.
  • هر چند دقيقه يكبار تمامي سيخ ها را برگردانيد و ذغال ها را هرگز باد نزنيد و منتظر اين نباشيد كه كباب ها سياه شوند.
  • براي اينكه متوجه شويد كه كباب پخته شده است.با استفاده از چاقو مقداري از ته سيخ كباب جدا كنيد و بخوريد.اگر پخته شده بود،سيخ ها را از روي منقل برداريد و كباب ها را در وسط نان قرار بدهيد و يكي يكي از سيخ خارج كنيد.
  • سپس تا كباب بناب داغ و آبدار است،مقداري سماق روي آنها بپاشيد و همراه با برنج،ماست و ريحون تازه نوش جان كنيد.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

كباب دنده,طرز تهيه كباب دنده,دستور پخت كباب دنده

طرز تهيه كباب بناب

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.