چهارشنبه ۰۴ اسفند ۹۵ ۰۲:۰۰ ۶ بازديد
طرز تهيه كباب بناب
آموزش آشپزي و طرز تهيه كباب بناب فوق العاده خوشمزه در منزل
مواد لازم كباب بناب
- گوشت گوسفند پر چرب ( چرخ كرده ) :•: يك كيلوگرم
- پياز :•: دو عدد
- نمك :•: به مقدار كافي
- فلفل سياه :•: به مقدار كافي
آموزش آشپزي و دستور تهيه كباب بناب خوشمزه و مجلسي
طرز تهيه كباب بناب
- براي تهيه كباب بناب ابتدا بايد پيازها را خوب بشوييد و بعد آنها را به صورت ساطوري ريز خرد كنيد،سپس پيازهاي ساطوري شده را به همراه نمك و فلفل به گوشت اضافه نماييد و شروع به مخلوط كردن و ماساژ دادن گوشت كنيد.
- بعد از اينكه كار ماساژ گوشت تمام شد،به اندازه دلخواه از گوشت برداريد و در كف دستتان گوشت را گرد كنيد،بعد سيخ را از وسط گوشت رد كنيد و با دست آن را بر روي سيخ به صورت يكسان و يكدست پهن كنيد.
- سپس منقل را آماده كنيد و بگذاريد تا ذغال ها كاملاً سرخ بشوند و بعد سيخ ها را روي منقل قرار دهيد،ذغال ها را در همه جاي منقل به صورت مساوي قرار دهيد تا كباب به خوبي بپزد.
- زماني كه تمام سيخ ها را بر روي منقل قرار داديد به هيچ عنوان ذغال ها را باد نزنيد،بعد از گذشت 1 دقيقه سيخ ها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها هم 1 دقيقه رو به حرارت باشد و گوشت كاملاً بچسبد و ديگر نريزد.
- هر چند دقيقه يكبار تمامي سيخ ها را برگردانيد و ذغال ها را هرگز باد نزنيد و منتظر اين نباشيد كه كباب ها سياه شوند.
- براي اينكه متوجه شويد كه كباب پخته شده است.با استفاده از چاقو مقداري از ته سيخ كباب جدا كنيد و بخوريد.اگر پخته شده بود،سيخ ها را از روي منقل برداريد و كباب ها را در وسط نان قرار بدهيد و يكي يكي از سيخ خارج كنيد.
- سپس تا كباب بناب داغ و آبدار است،مقداري سماق روي آنها بپاشيد و همراه با برنج،ماست و ريحون تازه نوش جان كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.