شنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۳

سرگرمي و تفريحي

طرز تهيه خورشت باميه

۴ بازديد

براي اينكه خورشت باميه خوب جا بيفتد بايد صبر كنيد و خورشت را روي حرارت ملايم قرار دهيد.توجه داشته باشيد كه خورشت باميه نياز به هم زدن ندارد، چون هم زدن باعث باز شدن باميه ميشود و خورشت را ليز ميكند.بهتر است گوشتي كه براي خورشت باميه استفاده ميكنيد گوشت ماهيچه گوساله يا گوسفند باشد چرا كه طعم آنرا بي نظير ميكند.

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.