چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۰۳

سرگرمي و تفريحي

آموزش طرز تهيه كشك بادمجان

۵ بازديد

آموزش طرز تهيه كشك بادمجان

كشك بادمجان لقمه اي,كشك بادمجان مجلسي,كشك بادمجان خوشمزه

آموزش آشپزي و طرز تهيه كشك بادمجان مجلسي فوق العاده خوشمزه در منزل

مواد لازم كشك بادمجان

  1. بادمجان :∇: چهار عدد
  2. پياز :∇: يك عدد
  3. سير :∇: دو حبه
  4. مغز گردو :∇: 100 گرم
  5. آب جوش يا(آب گوشت) :∇: دو تا سه ليوان
  6. زعفران دم كرده :∇: سه يا چهار قاشق
  7. كشك :∇: به مقدار كافي
  8. نعناع خشك :∇: دو قاشق
  9. روغن :∇: به مقدار كافي
  10. زرد چوبه و نمك :∇: به مقدار كافي

حليم بادمجان,طرز تهيه حليم بادمجان,حليم بادمجان مجلسي

كشك بادمجان با گوشت,كشك بادمجان با مرغ,كشك بادمجان خاله خانم

آموزش آشپزي و دستور تهيه كشك بادمجان لقمه اي خوشمزه خانگي

طرز تهيه كشك بادمجان

  • براي تهيه كشك بادمجان ابتدا بايد قبل از هر كاري اول پوست بادمجان ها را بگيريد و به صورت عمودي برش بزنيد،بعد از برش زدن بادمجان ها آنها را بشوييد و به آنها نمك بزنيد و بگذاريد تا تلخي بادمجان ها از آنها گرفته بشود.
  • بعد از اين كه آب بادمجان ها گرفته شد و خشك شدند ظرفي را روي حرارت قرار دهيد و مقدار روغن داخل ظرف بريزيد و بعد بادمجان ها را در روغن داخل ظرف سرخ كنيد.
  • پس از سرخ شدن تمام بادمجان ها آنها را بين پاچه اي تميز يا روزنامه قرار دهيد، تا روغن اضافه بادمجان ها گرفته شود.حال به سراغ پياز ميرويم پياز را خوب بشويد و بعد با استفاده از چاقو پياز را به صورت خلالي خرد نماييد،
  • پس از خرد كردن پياز تابه اي را روي حرارت بگذاريد و كمي روغن داخل تابه بريزيد،پياز ها را با كمي زرد چوبه  در تابه تفت دهيد.زماني كه پياز ها طلايي رنگ شدند سير ها را رنده كرده و به پيازهاي درون تابه اضافه كنيد و دوباره شروع به تفت دادن كنيد،
  • بعد از چند دقيقه تفت دادن نصف نعناع خشك ها را داخل تابه بريزيد و با هم مخلوط كنيد.اكنون نوبت بادمجان ها است آنها را با استفاده از گوشت كوب بكوبيد و در تابه بريزيد و مواد را با هم مخلوط نماييد،پس از مخلوط شدن مواد،
  • دو ليوان آب جوش به مواد داخل تابه اضافه كنيد و درب تابه را بگذاريد.حرارت را كم كنيد و بگذاريد مواد داخل تابه به مدت 25 تا 30 دقيقه با حرارت ملايم در تابه درب بسته خوب بپزند.
  • مغز گردو هايي را كه از قبل آماده كرده بوديد به وسيله ي دستگاه آسياب،آسياب كنيد و بعد از پخته شدن مواد داخل تابه مغز گردو آسياب شده را با نصف ديگر نعناع خشك ها به مواد داخل تابه اضافه كنيد و مخلوط نماييد.
  • اگر كه آب مواد داخل تابه كم شده بود ميتوانيد كمي آب به آن اضافه كنيد و درب تابه را بگذاريد و 5 تا 10 دقيقه ي ديگر فرصت بدهيد تا مواد خوب با هم مخلوط بشوند.
  • بعد از اين كه مواد خوب مخلوط شدند 3 تا 4 قاشق كشك و زعفران دم كرده را به مواد داخل تابه اضافه نماييد و مواد را با هم مخلوط كنيد،درب تابه را گذاشته و حرارت زير تابه را زياد كنيد تا آب اضافه اي كه در كشك است گرفته شود.
  • پس از گرفته شدن آب اضافي كشك زير تابه را خاموش كنيد و بگذاريد مواد ،داخل تابه در بسته  به مدت 10 الي15 دقيقه بماند تا كشك بادمجان خوب جا بيفتد،بعد از جا افتادن كشك بادمجان آن را در ظرف مورد نظر ريخته و ميل نماييد.

گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,گراتن بادمجان و سيب زميني

كشك بامجان,طرز تهيه كشك بادمجان,دستور پخت كشك بادمجان

آموزش آشپزي و طرز تهيه كشك بادمجان خوشمزه با طعمي عالي در منزل

چند نكته در مورد كشك بادمجان

  • خوب است كه نعناع خشك را يك جاه به كشك بادمجان اضافه نكنيد و در چند مرحله آن را اضافه نماييد تا طعم و عطر خود را از دست ندهد.
  • اگر در هنگام درست كردن كشك بادمجان، آب گوشت در دسترس داشتيد،بهتر است به جاي آب جوش از آب گوشت استفاده كنيد چرا كه طعم كشك بادمجان را بهتر ميكند.
  • هنگام سرخ كردن بادمجان ها براي اينكه روغن زيادي استفاده نكنيد،ميتوانيد درب ظرف را بگذاريد تا بادمجان ها با بخار داخل ظرف خوب نرم بشوند و بپزند.
  • توجه داشته باشيد كه هنگامي كه سير را به پياز ها اضافه ميكنيد،زياد سير ها را تفت ندهيد چون تفت زياد باعث سفت شدن سير ها ميشود.
  • اگر ترخان خشك هم هنگام پخت در دسترس داشتيد،ميتوانيد كمي به كشك بادمجان اضافه كنيد،طعم و عطر خوبي به خواراك شما ميدهد.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

يتيمچه بادمجان,طرز تهيه يتيمچه بادمجان,يتيمچه بادمجان با عدس

آموزش طرز تهيه كشك بادمجان

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.