چهارشنبه ۰۶ بهمن ۹۵ ۱۷:۳۳ ۱۲ بازديد
آموزش طرز تهيه كشك بادمجان
آموزش آشپزي و طرز تهيه كشك بادمجان مجلسي فوق العاده خوشمزه در منزل
مواد لازم كشك بادمجان
- بادمجان :∇: چهار عدد
- پياز :∇: يك عدد
- سير :∇: دو حبه
- مغز گردو :∇: 100 گرم
- آب جوش يا(آب گوشت) :∇: دو تا سه ليوان
- زعفران دم كرده :∇: سه يا چهار قاشق
- كشك :∇: به مقدار كافي
- نعناع خشك :∇: دو قاشق
- روغن :∇: به مقدار كافي
- زرد چوبه و نمك :∇: به مقدار كافي
آموزش آشپزي و دستور تهيه كشك بادمجان لقمه اي خوشمزه خانگي
طرز تهيه كشك بادمجان
- براي تهيه كشك بادمجان ابتدا بايد قبل از هر كاري اول پوست بادمجان ها را بگيريد و به صورت عمودي برش بزنيد،بعد از برش زدن بادمجان ها آنها را بشوييد و به آنها نمك بزنيد و بگذاريد تا تلخي بادمجان ها از آنها گرفته بشود.
- بعد از اين كه آب بادمجان ها گرفته شد و خشك شدند ظرفي را روي حرارت قرار دهيد و مقدار روغن داخل ظرف بريزيد و بعد بادمجان ها را در روغن داخل ظرف سرخ كنيد.
- پس از سرخ شدن تمام بادمجان ها آنها را بين پاچه اي تميز يا روزنامه قرار دهيد، تا روغن اضافه بادمجان ها گرفته شود.حال به سراغ پياز ميرويم پياز را خوب بشويد و بعد با استفاده از چاقو پياز را به صورت خلالي خرد نماييد،
- پس از خرد كردن پياز تابه اي را روي حرارت بگذاريد و كمي روغن داخل تابه بريزيد،پياز ها را با كمي زرد چوبه در تابه تفت دهيد.زماني كه پياز ها طلايي رنگ شدند سير ها را رنده كرده و به پيازهاي درون تابه اضافه كنيد و دوباره شروع به تفت دادن كنيد،
- بعد از چند دقيقه تفت دادن نصف نعناع خشك ها را داخل تابه بريزيد و با هم مخلوط كنيد.اكنون نوبت بادمجان ها است آنها را با استفاده از گوشت كوب بكوبيد و در تابه بريزيد و مواد را با هم مخلوط نماييد،پس از مخلوط شدن مواد،
- دو ليوان آب جوش به مواد داخل تابه اضافه كنيد و درب تابه را بگذاريد.حرارت را كم كنيد و بگذاريد مواد داخل تابه به مدت 25 تا 30 دقيقه با حرارت ملايم در تابه درب بسته خوب بپزند.
- مغز گردو هايي را كه از قبل آماده كرده بوديد به وسيله ي دستگاه آسياب،آسياب كنيد و بعد از پخته شدن مواد داخل تابه مغز گردو آسياب شده را با نصف ديگر نعناع خشك ها به مواد داخل تابه اضافه كنيد و مخلوط نماييد.
- اگر كه آب مواد داخل تابه كم شده بود ميتوانيد كمي آب به آن اضافه كنيد و درب تابه را بگذاريد و 5 تا 10 دقيقه ي ديگر فرصت بدهيد تا مواد خوب با هم مخلوط بشوند.
- بعد از اين كه مواد خوب مخلوط شدند 3 تا 4 قاشق كشك و زعفران دم كرده را به مواد داخل تابه اضافه نماييد و مواد را با هم مخلوط كنيد،درب تابه را گذاشته و حرارت زير تابه را زياد كنيد تا آب اضافه اي كه در كشك است گرفته شود.
- پس از گرفته شدن آب اضافي كشك زير تابه را خاموش كنيد و بگذاريد مواد ،داخل تابه در بسته به مدت 10 الي15 دقيقه بماند تا كشك بادمجان خوب جا بيفتد،بعد از جا افتادن كشك بادمجان آن را در ظرف مورد نظر ريخته و ميل نماييد.
آموزش آشپزي و طرز تهيه كشك بادمجان خوشمزه با طعمي عالي در منزل
چند نكته در مورد كشك بادمجان
- خوب است كه نعناع خشك را يك جاه به كشك بادمجان اضافه نكنيد و در چند مرحله آن را اضافه نماييد تا طعم و عطر خود را از دست ندهد.
- اگر در هنگام درست كردن كشك بادمجان، آب گوشت در دسترس داشتيد،بهتر است به جاي آب جوش از آب گوشت استفاده كنيد چرا كه طعم كشك بادمجان را بهتر ميكند.
- هنگام سرخ كردن بادمجان ها براي اينكه روغن زيادي استفاده نكنيد،ميتوانيد درب ظرف را بگذاريد تا بادمجان ها با بخار داخل ظرف خوب نرم بشوند و بپزند.
- توجه داشته باشيد كه هنگامي كه سير را به پياز ها اضافه ميكنيد،زياد سير ها را تفت ندهيد چون تفت زياد باعث سفت شدن سير ها ميشود.
- اگر ترخان خشك هم هنگام پخت در دسترس داشتيد،ميتوانيد كمي به كشك بادمجان اضافه كنيد،طعم و عطر خوبي به خواراك شما ميدهد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.