یکشنبه ۳۰ آبان ۹۵ ۱۹:۰۹ ۱۹ بازديد
طرز تهيه شير برنج
مواد لازم شير برنج
- برنج »»» يك پيمانه
- گلاب »»» يك پيمانه
- شكر »»» يك و نيم پيمانه
- شير »»» 1 يك ليتر
- هل ساييده »»» 1 قاشق چايخوري
- خامه »»» 2 تا 3 قاشق غ
- نمك »»» نصف قاشق چ
طرز تهيه شير برنج
- ابتدا برنج را از شب قبل در گلاب بخيسانيد تا برنج عطر و طعم گلاب به خودش بگيرد. برنج را با دو پيمانه آب و نصف قاشق چ نمك روي حرارت قرار دهيد برنج بايد كامل پخته شود تا وا برود.
- بعد از پخته شدن برنج را با پشت قاشق له كنيد.
- اكنون شير را به همراه خامه اضافه كنيد و شعله را زياد كنيد تا به جوش بيايد. مواظب باشيد كه شير برنج سر نرود.
- بعد از جوش آمدن شكر و پودر هل رو اضافه و مخلوط كنيد تا كاملا حل بشه. گهگاهي هم بزنيد تا شير برنجتان سر نره.
- اين كار رو تا يك ساعت و نيم ادامه دهيد تا شير برنج كاملا جا بيفته و بافتي مانند شله زرد پيدا كنه. در زمان پخت حجم شير برنجتون هم به دليل تبخير شير كم ميشود. در 10 دقيقه پاياني گلاب رو اضافه كنيد.
- بعد از پخته شدن شير برنجتان را وقتي داغ است در ظرف مورد نظرتان بكشيد، زيرا بعد از خنك شدن روي سطح شير برنج لايه ميبنده و براي توي ظرف كشيدن ظاهر مناسبي ندارد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.