سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۰۴

سرگرمي و تفريحي

طرز تهيه مسقطي شيرازي

۷ بازديد

طرز تهيه مسقطي شيرازي

مسقطي,طرز تهيه مسقطي,دستور تهيه مسقطي

آموزش شيريني پزي و طرز تهيه مسقطي ژله اي بسيار خوشمزه در منزل

مواد لازم مسقطي

  1. نشاسته :•: 1/2 پيمانه
  2. آب :•: 5/7 پيمانه
  3. شكر :•: سه پيمانه
  4. روغن مايع :•: 1/2 پيمانه
  5. خلال بادام :•: به مقدار لازم
  6. خلال پسته :•: به مقدار لازم
  7. زعفران آب كرده :•: به مقدار لازم
  8. گلاب :•: چهار قاشق غ
  9. هل :•: به مقدار لازم

راحت الحلقوم,طرز تهيه راحت الحلقوم,راحت الحلقوم ژله اي

مسقطي شيرازي,مسقطي زعفراني,مسقطي ژله اي

شيريني پزي و دستور تهيه مسقطي شيرازي فوق العاده خوشمزه با نشاسته در منزل

طرز تهيه مسقطي

  • براي تهيه مسقطي ابتدا بايد در يك ظرف نشاسته را در دو پيمانه آب سرد حل كنيد.
  • اكنون 5/5 پيمانه از آب باقيمانده را به همراه دو پيمانه شكر و نصف پيمانه روغن مايع در يك ظرف باهم مخلوط كنيد و روي شعله ملايم قرار دهيد تا محلول بجوشد.
  • حالا نشاسته را از صافي عبور دهيد و به محلولي كه در حال جوشيدن است اضافه كنيد و به شكل مرتب هم بزنيد، مايه مسقطي بايد غلظتي شبيه فرني به خودش بگيرد.
  • سپس اجازه دهيد مايه مسقطي با حرارت كم بجوشد و گاهي با يك قاشق چوبي آنرا هم بزنيد.
  • حدود دو ساعت ديگر دانه هاي هل را به مايه اضافه كنيد و بعد از گذشت دو ساعت بعد زعفران آب كرده + خلال بادام و خلال پسته را به مايه مسقطي اضافه كنيد.
  • در بيست دقيقه آخر گلاب را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مواد مسقطي خوب جا بيفتد و به ظرف نچسبد و به راحتي جدا شود.
  • اكنون ظرفي كه ميخواهيد مسقطي را درون آن بريزيد را چرب كنيد و آن را بريزيد و اجازه دهيد تا سرد شود بعد برش دهيد.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش شيريني پزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

نان خرمايي,طرز تهيه نان خرمايي,نان خرمايي كرمانشاه

طرز تهيه مسقطي شيرازي

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.