جمعه ۰۱ بهمن ۹۵ ۲۱:۱۹ ۱۳ بازديد
طرز تهيه خورشت قورمه سبزي
آموزش آشپزي و دستور تهيه خورشت قورمه سبزي مجلسي در منزل
مواد لازم خورشت قورمه سبزي
- سبزي قورمه سبزي :¤: يك كيلو
- لوبيا قرمز يا چيتي :¤: 1/3 ليوان
- پياز :¤: 1 عدد
- شمبليله خشك :¤: يك قاشق
- نمك،فلفل و ادويه :¤: به مقدار لازم
- ليمو عماني :¤: چهار عدد
- گرد ليمو :¤: به مقدار لازم
- روغن مايع :¤: به مقدار لازم
آموزش آشپزي و دستور پخت خورشت قورمه سبزي جا افتاده در منزل
طرز تهيه خورشت قورمه سبزي
- ابتدا از شب قبل لوبيا را بخيسانيد و در طول روز 2 يا 3 بار آب آن را عوض كنيد.بعد به همراه آب و نمك بگذاريد كمي بجوشد.
- سپس ليمو عماني را در آب بريزيد تا كمي نرم شود ليمو ها را با چنگال سوراخ كنيد.
- اكنون پياز ها را شسته و پوست بكنيد و به شكل نگيني خرد كنيد در تابه اي كمي روغن بريزيد و پياز ها را كمي سرخ كنيد تا رنگي طلايي پيدا كنند.
- حالا گوشت را به اندازه سايز مورد نظرتان خرد كنيد و با پياز تفت دهيد تا گوشت تغيير رنگ دهد و سرخ شود به صورتي كه آب آن خارج شود.بعد به گوشت مقداري فلفل اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
- سپس لوبيا ها را به گوشت و پياز اضافه كنيد و با مقداري آب بگذاريد تا نيم پز شود.
- سبزي ها را بشوريد و خرد كنيد و بعد آن ها سرخ كنيد. اگر شما از سبزي يخ زده استفاده ميكنيد سبزي رو به شكل يخ زده در روغن قرار بدهيد تا بعد از سرخ شدن سبزي به شكل لاستيكي و سياه رنگ در نيايد.
- اكنون بعد از نيم پز شدن لوبيا و گوشت سبزي قورمه سبزي، ليمو عماني و آب را به مواد اضافه كنيد و اجازه دهيد خورشت با شعله اي ملايم كامل پخته و جا افتاده شود.
- در آخر نمك و فلفل و گرد ليمو را به خورشت قورمه سبزي اضافه كنيد،در بعضي از شهر به خورش قرمه سبزي آبليمو و رب گوجه فرنگي نيز اضافه ميكنند كه اين بستگي به ذائقه شما بستگي دارد.
آشپزي و طرز تهيه خورشت قورمه سبزي نذري با عطري عالي
نكات مهم در طبخ خورشت قرومه سبزي مجلسي
- براي پخت قورمه سبزي بهتر است سبزي حسابي ريز خرد شود اين كار باعث مي خورشت قورمه سبزي جا افتاده تر شود.
- در پخت خورشت قورمه سبزي بايد آب را يك جا به خورش قورمه سبزي اضافه كنيد.
- براي پخت قرمه سبزي بهتر است از سبزي تازه استفاده كنيد. چون كه خورش قرمه سبزي خوشمزه و خوش رنگ تر مي شود و ويتامين هاي سبزي قورمه سبزي بهتر حفظ مي شود.
- استفاده زياد از شنبليله در خورش قورمه سبزي باعث مي شود كه قورمه سبزي تلخ شود.
- در برخي از شهر هاي شمالي كشور سبزي هاي محلي خود را نيز به خورشت قورمه سبزي اضافه مي كنند.
- سبزي را زياد سرخ نكنيد،چون كه باعث مي شود رنگ سبزي تيره و خواص غذايي آن از بين برود.
- هنگامي كه سبزي را خورد مي كنيد اگر سبزي آب انداخت آب را دور نرزيد بلكه به خورش اضافه كنيد.
- وقتي كه خورش كامل پخت و خواستيد زير خورشت را خاموش كنيد تعداد چند قطعه يخ در خورش بريزيد تا روغن به روي سطح خورش بيايد.
دستور پخت خورشت قورمه سبزي مجلسي و خوشمزه
نكاتي در مورد گوشت قورمه سبزي
- هنگام خرد كردن گوشت سعي كنيد كه گوشت ها را زياد خورد نكنيد به اندازه يك گردو خوب است و ميتواند با استخوان يا بدون استخوان باشد.
- شما مي توانيد در پخت اين خورش از گوشت گوساله و گوسفند استفاده كنيد اين به ذائقه خوانده بستگي دارد.اما خورشت با گوشت گوسفندي خوشمزه تر مي شود.
روش پخت خورشت قورمه سبزي خوشمزه با عطر و طعمي خاص
نكات ريز در مورد چاشني قورمه سبزي
- ليمو عماني دو رنگ دارد روشن و تيره براي پخت قورمه سبزي بهتر است از نوع ليمو عماني تيره رنگ استفاده شود.
- براي استفاده ليمو عماني در خورشت قورمه سبزي ليموعماني را همراه با آبليمو و آبغوره استفاده مي كنند.
- براي تيره كردن رنگ خورش مي توانيد از گرد ليمو عماني استفاده كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.