یکشنبه ۰۳ بهمن ۹۵ ۱۶:۰۳ ۵ بازديد
آموزش طرز تهيه آبليمو
آموزش آشپزي و طرز تهيه آبليمو طبيعي خوشمزه و سالم در منزل
طرز تهيه آبليمو
- براي گرفتن آبليمو سعي كنيد از ليمو هاي فصل پاييز استفاده كنيد زيرا تلخي كمي دارد و پر آب تر هستند.ليمو ترش از وسط هاي فصل تابستان وارد پاييز مي شوند، اما ليمو هاي كه مناسب آبگيري هستند ليمو هاي فصل پاييز است كه كامل زرد رنگ و رسيده است، و از هر 1 كيلو اين ليمو حدود 700 گرم آبليمو خواهيد گرفت.
- ابتدا بايد ليمو ها تميز و بشوريد،هنگامي كه آب ليمو ها رفت آنها را روي پارچه اي تميز و نخي به مدت 2 روز پهن كنيد.با اين روش تلخي پوست ليمو گرفته مي شود.
سپس بعد از 2 روز ليمو ها را جمع كرده و به مغازه هاي كه دستگاه آبليمو گير دارن بدهيد تا آب ليمو ها را بگيرند. - با فرا رسيدن فصل ليمو تازه مغازه هاي هستند كه اين دستگاه را دارند و اين كار را انجام مي دهند.
- اكنون بايد آبليمو را صاف كرد و آب خالص رو درون شيشه كنيم.براي صاف كردن آبليمو مي توانيد از آبكش با سوراخ هاي ريز استفاده كنيد.
هنگامي كه آبليمو را صاف كرديد در ظرف ها را دو تا سه روز نبنديد و بگذاريد به همين حالت بماند مي توانيد براي جلوگيري از ورد گرد و قبار در ظرف ها را با پارچه نازك بپوشانيد اين كار براي خارج شدن گاز آبليمو است.بعد از دو يا سه روز در ظرف ها را بگذاريد دور از نور آفتاب نگهداري كنيد. - هرگز آبليمو را در ظروف پلاستيكي نريزيد چون بسيار زيان بار است.شيشه كه در آن آبليمو ميريزيد بايد كامل خشك باشد،مي توانيد از قبل چند شيشه استريل شده تهيه كنيد.
آموزش آشپزي و طرز تهيه آبليمو تازه سالم و طبيعي در منزل
روش هاي استريل كردن شيشه
- روش اول: شما مي توانيد شيشه ها شسته و شكل افقي داخل قابلمه بگذاريد و داخل قالبمه آب هم دما با شيشه ها بريزيد درب شيشه ها را نيز بايد درون قابلمه بيندازيد تا آن ها هم استريل شود.حداقل يك ربع شيشه ها بايد در آب جوش باشند تا استريل شوند.
- روش دوم:استفاده از ماكروفر مي توانيد شيشه ها رو به مدت دو دقيقه در ماكروفر با قدرت بالا قرار بدين تا شيشه ها استريل شوند.اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.