چهارشنبه ۰۶ بهمن ۹۵ ۱۷:۳۱ ۶ بازديد
آموزش طرز تهيه پاستا مرغ
آموزش آشپزي و طرز تهيه پاستا با سس آلفردو بسيار خوشمزه در منزل
مواد لازم پاستا مرغ
- مرغ :¤: 400 گرم
- پاستا :¤: 400 گرم
- پياز :¤: يك عدد
- گوجه فرنگي :¤: پنج عدد
- روغن زيتون :¤: يك قاشق
- رب گوجه فرنگي :¤: يك قاشق
- نمك :¤: به مقدار لازم
- زردچوبه :¤: به مقدار لازم
- فلفل :¤: به مقدار لازم
آموزش آشپزي و طرز تهيه سس آلفردو مخصوص در منزل
مواد لازم سس آلفردو
- كره :¤: ¼ پيمانه
- خامه :¤: يك پيمانه
- سير خرد شده :¤: 1 حبه
- پنير پارمزان :¤: 1 و نيم پيمانه
- جعفري تازه :¤: ¼ پيمانه
آموزش آشپزي و دستور تهيه پاستا مرغ مجلسي خوشمزه و عالي در منزل
طرز تهيه پاستا مرغ
- ابتدا مرغ را پاك كنيد، و بعد ريش ريش يا خرد كنيد. سپس پياز ها را بشوريد و رنده كنيد، حالا مرغ را با نصف ليوان آب و پياز و زرد چوبه و نمك و فلفل بپزيد.
- اكنون پوست گوجه فرنگي ها را بكنيد و رنده كنيد، و با كمي زرد چوبه و رب روي حرارت بگذاريد تا بجوشد.سپس روغن زيتون را به مواد پاستا مرغ اضافه كنيد.
- قابلمه اي آماده كنيد و حدود 5 پيمانه آب درون آن بريزيد و منتظر بمانيد تا جوش بيايد سپس به آن نمك اضافه كنيد.
- هنگامي كه آب شروع به قل زردن كردن پاستا را درون قابلمه بريزيد، به ياد داشته باشيد كه در قابلمه را نزاريد چون پاستا مرغ ها عرق مي كنند و خمير مي شوند.حالا پاستا مرغ آبكش شده را اضافه كنيد و باهم مخلوط كنيد.
- پاستا را در ديس بكشيد روي پاستا را با سس و مرغ تزيين كنيد.
آموزش آشپزي و دستور تهيه سس آلفردو ويژه پاستا در منزل
طرز تهيه سس آلفردو
- ابتدا كره را در تابه اي متوسط قرار دهيد و روي شعله مناسب آب كنيد.
- سپس خامه را به كره اضافه كنيد و بگذار مواد سس آلفردو 5 دقيقه قل بخورد. اكنون جعفري، سير و پنير را به مواد سس اضافه كنيد و سريع مخلوط را هم بزنيد و از روي حرارت برداريد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.