سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۰۴

سرگرمي و تفريحي

آموزش طرز تهيه پيراشكي مرغ

۷ بازديد

آموزش طرز تهيه پيراشكي مرغ

پيراشكي مرغ,طرز تهيه پيراشكي مرغ,دستور تهيه پيراشكي مرغ

آموزش آشپزي و طرز تهيه پيراشكي مرغ و قارچ خوشمزه و عالي در منزل

مواد لازم پيراشكي مرغ

  1. آرد :•: دو پيمانه
  2. ماست :•: دو قاشق
  3. روغن مايع :•: نصف پيمانه
  4. نمك :•: به مقدار كافي
  5. فلفل :•: به مقدار كافي
  6. آب ولرم :•: به مقدار كافي
  7. گوشت مرغ :•: 300 گرم
  8. پياز :•: دو عدد
  9. جعفري خرد شده :•: 1 تا دو قاشق
  10. روغن براي سرخ كردن :•: به مقدار كافي

اسنك مرغ,طرز تهيه اسنك مرغ,اسنك مرغ و قارچ

پيراشكي گوشت,پيراشكي مرغ و قارچ,پيراشكي پيتزايي

آموزش آشپزي و روش تهيه پيراشكي مرغ مجلسي خوشمزه و سالم در منزل

طرز تهيه پيراشكي مرغ

  • براي تهيه پيراشكي مرغ ابتدا بايد پياز ها را پوست بكنيد و آن ها را خرد كنيد، و در تابه اي كمي روغن بريزيد و روي شعله اي ملايم قرار دهيد كمي تفت دهيد تا حسابي نرم شوند.
  • اكنون مرغ ها را پاك كنيد و آن ها را خرد كنيد و به پياز داغ ها اضافه كنيد،سپس نمك، فلفل و جعفري را با هم مخلوط كرده تا حسابي به خورد هم بروند.حالا در كاسه اي آرد، روغن مايع و ماست را باهم مخلوط كنيد، آب ولرم را تا زماني كه خمير به دست نچسبيده اضافه كنيد تا خمير خوب و يك دستي به دست بي آيد.
  • اكنون در انتهاي كار در يك سطح آرد پاشي كنيد و خمير پيراشكي مرغ را با وردنه باز كنيد و با يك ليوان گرد رو خمير قالب زده،در هر قالب از خمير پيراشكي كمي از مواد پيراشكي مرغ مرغ را وسط خمير قرار دهيد و لبه هاي خمير پيراشكي را با چنگال كامل ببنديد تا باز نشود .تابه اي را فراهم كنيد و هر دو طرف پيراشكي مرغ را درون آن سرخ كنيد.

شنيسل مرغ,طرز تهيه شنيسل مرغ,شنيسل مرغ در فر

پيراشكي با خمير يوفكا,عكس پيراشكي مرغ,پيراشكي مرغ و سيب زميني

آموزش آشپزي و دستور تهيه پيراشكي مرغ خانگي بسيار خوشمزه در منزل

نكات طرز تهيه پيراشكي مرغ

  • مدت زمان براي آماده سازي مواد پيراشكي مرغ حدود نيم ساعت است.
  • مدت زمان براي سرخ كردن و پختن پيراشكي مرغ حدود 10 دقيقه مي باشد.
  • به ياد داشته ميزان مواد لازم پيراشكي مرغ براي 4 نفر مي باشد.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

كتلت مرغ,طرز تهيه كتلت مرغ,كتلت مرغ و قارچ

آموزش طرز تهيه پيراشكي مرغ

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.