شنبه ۰۹ بهمن ۹۵ ۱۵:۳۹ ۶ بازديد
آموزش طرز تهيه كباب ترش
آموزش آشپزي و طرز تهيه كباب ترش گيلاني بسيار عالي و بينظير در منزل
مواد لازم كباب ترش
- گوشت راسته :•: 350 گرم
- گردو آسياب شده :•: 50 گرم
- رب انار :•: يك تا دو قاشق
- نمك :•: به ميزان لازم
- پياز :•: يك عدد
- چوچاق و جعفري :•: دو قاشق
آموزش آشپزي و طرز تهيه كباب ترش رامسر با گوشت و مرغ در منزل
طرز تهيه كباب ترش
- قبل از همه چيز ابتدا گوشت را خوب بشوييد و به تكه هاي كوچك تقسيم كنيد. بعد پياز ها را رنده كنيد، سپس جعفري و چوچاق را با هم خرد كنيد. ظرفي بزرگ تهيه كنيد پياز، گردو آسياب شده، رب انار، جعفري و چوچاق را با يكديگر مخلوط كنيد.
- سپس تكه هاي گوشت را درون ظرف بريزيد و روي ظرف را با نايلون يا سلفون بپوشايند،و مواد كباب ترش را يك روز درون يخچال قرار دهيد تا كه مواد داخل ظرف به خورد كباب ترش برود.
- اين را بايد بدانيد كه به گوشت ها نمك نزنيد چون باعث سفت تر شدن گوشت مي شود. ميتوانيد نمك را هنگام كباب كردن گوشت رو آن بپاشيد.
آموزش آشپزي و طرز تهيه كباب ترش مازندراني خوشمزه و بينظير در منزل
روش پخت كباب ترش
- بعد از اين كه كباب ها را سيخ كرديد. ذغال كبابي تهيه كنيد و درون منقل بريزد، سپس ژل آتش زا را روي ذغال بريزيد و صبر كنيد تا ذغال ها آماده شوند. اكنون سيخ ها را روي منقل قرار دهيد و با باد بزن كمي آن ها را باد بزنيد، تا كباب ها برشته شوند.
- وقتي كه كباب ترش برشته شد ديگر نيازي به باد زدن نيست ، و اجازه دهيد كباب ها به آرامي پخته شوند.
آموزش آشپزي و دستور تهيه كباب ترش با مرغ بسيار خوشمزه و مجلسي در منزل
نكات كباب ترش
- مدت زمان آماده كردن مواد كباب ترش حدود يك ربع است.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.