یکشنبه ۱۰ بهمن ۹۵ ۱۸:۳۴ ۱۱ بازديد
آموزش طرز تهيه ميگو پفكي
آموزش آشپزي و طرز تهيه ميگو پفكي رستوراني خوشمزه و عالي در منزل
مواد لازم ميگو پفكي
- ميگو :¤: يك كيلو
- آبليمو :¤: 1 قاشق سوپخوري
- ماست :¤: 2 قاشق س
- پياز :¤: 1 عدد
- آرد :¤: 2/3 ليوان
- تخم مرغ :¤: 1 عدد
- زعفران :¤: نصف قاشق چ
- نمك :¤: به ميزان لازم
- بكينگ پودر :¤: 1 قاشق چ
- فلفل :¤: به ميزان لازم
آموزش آشپزي و طرز تهيه ميگو پفكي خوشمزه و عالي در منزل
طرز تهيه ميگو پفكي
- براي تهيه ميگو پفكي ابتدا بايد ميگو ها را سر و دم بزنيد و پوست آن ها را بكنيد و بشوييد، سپس پياز را پوست بكنيد و بشوريد بعد پياز را رنده كنيد و آب را بگيريد و جدا كنيد. اكنون ميگو ها درون آب پياز بريزيد و كمي آبليمو و فلفل سياه به آن اضافه كنيد و مخلوط كنيد. حالا درب ظرف را بگذاريد و حدود 1 ساعت درون يخچال قرار دهيد.
- براي طرز تهيه سس مخصوص ميگو پفكي آرد، تخم مرغ، زعفران، ماست، بكينگ پودر و نمك را باهم مخلوط كنيد و حسابي هم بزنيد. سس ما نه بايد زياد سفت نه زياد شل باشد اگر سس سفت بود به آن ماست اضافه كنيد و اگر سس زيادي شل بود به آن آرد اضافه كنيد.
- اكنون ميگو ها را از داخل ظرف آب پياز بيرون بياوريد و داخل مايع بريزيد و به مواد آغشته كنيد.سپس در ظرف گذاشته و 30 دقيقه درون يخچال قرار دهيد.
- براي سرخ كردن ميگو ها ظرفي كوچك تهيه كنيد و درون آن روغن بريزيد و صبر كنيد تا روغن داغ شود، مقدار روغن بايد به اندازه اي باشد كه روي ميگو ها را كامل بگيرد.
- سپس شعله گاز را ملايم كنيد و ميگو ها يكي يكي درون روغن بريزيد دو طرف ميگو بايد طلايي شود توجه داشته باشيد شعله گاز ملايم باشد تا در هنگام سرخ كردن ميگو پفكي روغن نسوزد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.