سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۰۴

سرگرمي و تفريحي

آموزش طرز تهيه ميگو پفكي

۱۱ بازديد

آموزش طرز تهيه ميگو پفكي

ميگو پفكي,طرز تهيه ميگو پفكي,دستور تهيه ميگو پفكي

آموزش آشپزي و طرز تهيه ميگو پفكي رستوراني خوشمزه و عالي در منزل

مواد لازم ميگو پفكي

  1. ميگو :¤: يك كيلو
  2. آبليمو :¤: 1 قاشق سوپخوري
  3. ماست :¤: 2 قاشق س
  4. پياز :¤: 1 عدد
  5. آرد :¤: 2/3 ليوان
  6. تخم مرغ :¤: 1 عدد
  7. زعفران :¤: نصف قاشق چ
  8. نمك :¤: به ميزان لازم
  9. بكينگ پودر :¤: 1 قاشق چ
  10. فلفل :¤: به ميزان لازم

ميگو سوخاري,طرز تهيه ميگو سوخاري,ميگو سوخاري با سس

ميگو پفكي رستوراني,ميگو پفكي با سس تارتار,تزيين ميگو پفكي

آموزش آشپزي و طرز تهيه ميگو پفكي خوشمزه و عالي در منزل

طرز تهيه ميگو پفكي

  • براي تهيه ميگو پفكي ابتدا بايد ميگو ها را سر و دم بزنيد و پوست آن ها را بكنيد و بشوييد، سپس پياز را پوست بكنيد و بشوريد بعد پياز را رنده كنيد و آب را بگيريد و جدا كنيد. اكنون ميگو ها درون آب پياز بريزيد و كمي آبليمو و فلفل سياه به آن اضافه كنيد و مخلوط كنيد. حالا درب ظرف را بگذاريد و حدود 1 ساعت درون يخچال قرار دهيد.
  • براي طرز تهيه سس مخصوص ميگو پفكي آرد، تخم مرغ، زعفران، ماست، بكينگ پودر و نمك را باهم مخلوط كنيد و حسابي هم بزنيد. سس ما نه بايد زياد سفت نه زياد شل باشد اگر سس سفت بود به آن ماست اضافه كنيد و اگر سس زيادي شل بود به آن آرد اضافه كنيد.
  • اكنون ميگو ها را از داخل ظرف آب پياز بيرون بياوريد و داخل مايع بريزيد و به مواد آغشته كنيد.سپس در ظرف گذاشته و 30 دقيقه درون يخچال قرار دهيد.
  • براي سرخ كردن ميگو ها ظرفي كوچك تهيه كنيد و درون آن روغن بريزيد و صبر كنيد تا روغن داغ شود، مقدار روغن بايد به اندازه اي باشد كه روي ميگو ها را كامل بگيرد.
  • سپس شعله گاز را ملايم كنيد و ميگو ها يكي يكي درون روغن بريزيد دو طرف ميگو بايد طلايي شود توجه داشته باشيد شعله گاز ملايم باشد تا در هنگام سرخ كردن ميگو پفكي روغن نسوزد.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آموزش طرز تهيه ميگو پفكي رستوراني بسيار خوشمزه با سس تار تار

آموزش طرز تهيه ميگو پفكي

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.