دوشنبه ۱۸ بهمن ۹۵ ۰۱:۲۷ ۷ بازديد
آموزش طرز تهيه ژله ميوه اي
آموزش آشپزي و طرز تهيه ژله ميوه اي ساده خوشمزه و عالي
مواد لازم ژله ميوه اي
- پودر ژلاتين :•: دو قاشق غ
- آب :•: دو پيمانه
- شكر :•: 150 گرم
- اسانس دلخواه :•: يك هشتم قاشق چ
- ميوه مخلوط :•: يك كيلوگرم
آموزش آشپزي و دستور تهيه ژله ميوه اي در منزل
طرز تهيه ژله ميوه اي
- براي درست كردن ژله ميوه اي بايد ابتدا ميوه هايي را كه از قبل آماده كرده ايد،پوست شان بكنيد و اگر هسته دارند هسته ي آنها را جدا كنيد.بعد ميوه ها را با استفاده چاقو به اندازه هاي يكدست برش دهيد.
- قالبي كه مي خواهيد ژله در آن درست كنيد را با آب سرد بشوييد و آب اضافي داخل قالب را خالي نماييد.
- بعد از شستن قالب را به مدت 30 دقيقه داخل فريزر بگذاريد.پس از گذشت 30 دقيقه قالب را از داخل فريزر بيرون بياورد و داخل قالب را با ميوه پر كنيد و دوباره قالب را به 30 دقيقه ي ديگر داخل فريزر بگذاريد.
- ظرفي را روي حرارت قرار دهيد،سپس آب،پودر ژلاتين،شكر و اسانس را داخل ظرف بريزيد و با هم مخلوط كنيد و بگذاريد تا مواد بجوشند و پودر ژلاتين و شكر كامل حل شوند.
- زماني كه شكر و ژلاتين كاملاً حل شدند،ظرف را از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا خنك شود.
- وقتي مواد خنك شدند،قالبي را كه در فريزر قرار داده بوديد را در بياوريد و از موادي كه آماده كرده ايد روي ميوه هاي درون قالب بريزيد و بعد قالب را به مدت دو ساعت در يخچال قرار بدهيد،تا ژله خودش را بگيرد.
- پس از آماده شدن ژله ميوه اي آن را از قالب خارج كرده و در ظرف مورد نظر خود بريزيد و نوش جان كنيد.