یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵ ۱۹:۳۵ ۷ بازديد
آموزش طرز تهيه خيار شور
آموزش آشپزي و طرز تهيه خيار شور در منزل
مواد لازم خيارشور
- خيار كوچك و قلمي :•: 2 كيلوگرم
- سير :•: 5 يا 6 حبه
- سبزي(ترخون،شويد،جعفري) :•: 250 گرم
- فلفل تند :•: 5 عدد
- آب :•: 13 پيمانه
- نمك :•: 1 پيمانه
- سركه :•: 1 پيمانه
- تخم گشنيز :•: نصف قاشق
- نخود خام :•: چند عدد(براي ترد شدن خيار شور ها)
آموزش آشپزي و طرز تهيه خيارشور فوري بسيار خوشمزه در منزل
طرز تهيه خيار شور
- براي تهيه خيارشور ابتدا خيار ها و سبزي ها را شسته و بگذاريد تا آب آنها گرفته شود و خشك شوند،قابلمه اي را روي حرارت بگذاريد و آب،نمك و سركه را درون قابلمه بريزيد و بگذاريد تا به جوش بيايند.
- به كمك يك عدد خلال دندان خيارها را سوراخ كنيد تا پوك نشوند.ظرف شيشه اي آماده كنيد،
- و خيار شور ها را به صورت عمودي درون ظرف قرار دهيد و بين خيار ها، فلفل،سير،تخم گشنيز،نخود و سبزي قرار دهيد.تا شيشه پر شود،
- و روي خيار ها را با بقيه سبزي ها بپوشانيد و در آخر هم محلول آب،نمك و سركه را روي خيار ها بريزيد و درب ظرف را محكم ببنديد.
- ظرف را در جايي بسيار خنك قرار دهيد تا خيار شور شما ترد و سبز باقي بماند و رنگش هم تغيير نكند.
آشپزي و دستور تهيه خيار شور خانگي خوشمزه و فوري
نكاتي در مورد خيار شور
- شما ميتوانيد اين خيارشور را كنار وعده هاي غذايي همراه غذا ميل نماييد.
- اگر دوست داريد رنگ خيار شور شما روشن تر شود،ميتوانيد آن را در كنار پنجره يا جايي كه نور خورشيد ميتابد قرار دهيد.
- خيارشور ها آب را به خود جذب ميكنند،اگر ديديد آب آنها كم شده مقداري از محلول آب،نمك و سركه روي آنها بريزيد.
- با سوراخ كردن خيارها با خلال دندان خيار ها زودتر شور شده و آماده مصرف ميشوند.
- توجه داشته باشد كه خيار ها وسبزي ها پس از شستن كاملا خشك شوند، اگر خوب خشك نشوند ممكن است خيارشور شما كپك بزند.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.