سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۰۴

سرگرمي و تفريحي

طرز تهيه خوراك گوشت

۷ بازديد

طرز تهيه خوراك گوشت 

خوراك گوشت و قارچ,خوراك گوشت گوساله,خوراك گوشت و بادمجان

آموزش آشپزي و طرز تهيه خوراك گوشت در منزل

مواد لازم خوراك گوشت

  1. گوشت گوساله(ماهيچه) :•: 200 گرم
  2. پياز :•: 1 عدد
  3. رب گوجه فرنگي :•: 2 قاشق
  4. آب :•: 5 تا 6 ليوان
  5. زعفران :•: به صورت دلخواه براي طعم بهتر
  6. روغن :•: به مقدارم لازم
  7. زردچوبه،نمك و فلفل :•: به مقدار لازم

تاس كباب,طرز تهيه تاس كباب,دستور پخت تاس كباب

خوراك گوشت و سيب زميني,خوراك گوشت و لوبيا سبز,خوراك گوشت با برنج

آموزش آشپزي و طرز تهيه خوراك گوشت لذيذ و خانگي

طرز تهيه خوراك گوشت

  • براي تهيه خوراك گوشت ابتدا پياز را اول بشوييد و به كمك چاقو آن را به صورت نگيني خرد كنيد،بعد تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و بعد پياز ها را به همراه مقداري زردچوبه در تابه تفت بدهيد.
  • گوشتي را كه آماده كرده بوديد را به كمك چاقو و روي تخته گوشت به تكه هاي كوچك تقسيم كنيد و گوشت هاي خرد شده را خوب بشوييد.
  • زماني كه رنگ پياز ها كمي تغيير كرد و به طلايي زد گوشت ها را به پياز ها اضافه نموده و مجددا تفت دهيد.
  • در هنگام تفت دادن گوشت كمي فلفل به آن اضافه كنيد و بعد 5 يا 6 ليوان آب ولرم به گوشت ها اضافه كنيد و درب تابه را بگذاريد تا گوشت به آرامي بپزد.
  • توجه داشته باشيد كه گوشت خوراك بايد با حرارت ملايم و به آرامي پخته شود و مدت زمان پخت گوشت خوراك بين 2:30 تا 3 ساعت است.
  • وقتي كه آبي كه گوشت در آن است رنگش تغيير كر و كمي تيره شد، بايدنمك و زعفران را اضافه كنيد و بگذاريد تا روي حرارت همچنان بماند.
  • زماني كه گوشت شما كاملا پخت،تابه ديگري روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن درون آن بريزيد و بعد 2 قاشق رب گوجه فرنگي را درون تابه تفت دهيد و به خوراك گوشت اضافه كنيد.
  • زماني كه رب را اضافه كرديد به مدت 30 الي40 دقيقه ديگر فرصت دهيد تا روي حرار بماند،
  • بعد از آماده شدن خوراك آن را درون ظرف مورد نظر ريخته و مانند خورشت قورمه سبزي و خورشت فسنجان با برنج سرو نماييد.نوش جان

چلو گوشت,طرز تهيه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت

خوراك گوشت,طرز تهيه خوراك گوشت,دستور پخت خوراك گوشت

آشپزي و دستور پخت خوراك گوشت با عطر و طعمي عالي

چند نكته در مورد خوراك گوشت

  • بهتر است كه پياز را زياد تفت ندهيد تا خوراك گوشت شما لعاب و طعم بهتري داشته باشد.
  • خوراك گوشت نبايد زيادي آب داشته باشد،پس در ريختن آب توجه كنيد.
  • نمك را بايد بعد 1 ساعت از پخت گوشت اضافه نماييد تا مدت زمان پخت را طولاني نكند.
  • حرارت زير خوراك نبايد زياد باشد كه قل قل كند،اين خوراك بايد با حرارت ملايم بپزد.
  • شما همچنين ميتوانيد براي اينكه خوراك كمي ترش باشد مقدار كمي آب نارنج يا آبليمو اضافه كنيد.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

استيك گوشت,طرز تهيه استيك گوشت,دستور پخت استيك گوشت

طرز تهيه خوراك گوشت

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.