آموزش طرز تهيه بورك
آموزش آشپزي و طرز تهيه بورك گوشت و قارچ بسيار خوشمزه و مخصوص در منزل
مواد لازم بورك
خمير يوفكا :¤: هشت عدد
گوشت چرخ كرده :¤: 200 گرم
پياز :¤: 1 عدد
روغن :¤: به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه :¤: به ميزان لازم
كره ذوب شده :¤: به ميزان لازم
آموزش آشپزي و دستور تهيه بورك با خمير يوفكا و گوشت چرخ كرده بسيار خوشمزه و عالي
طرز تهيه بورك
براي تهيه بورك ابتدا بايد پياز را را خرد كنيد، سپس درون تابه اي كمي روغن بريزيد و اجازه دهيد تا داغ شود بعد پياز خرد شده را به تابه اضافه كنيد و تفت دهيد.
اكنون گوشت را به همراه نمك و فلفل سياه به تابه اضافه كرده و تفت دهيد تا گوشت تغيير رنگ دهد.
حالا يك لابه از خمير يوفكا برداشته و با يك قلمو سطح آن را به كره ذوب شده آغشته كنيد، بعد لايه دوم را برداريد و بر روي لايه اول قرار دهيد و آن را نيز به كره ذوب شده مرطوب كنيد.
سپس مقداري از مواد بورك را برداريد و در طول خمير بريزيد، بعد لبه هاي خمير را به سمت مواد تا كنيد. با بقيه مواد و خمير نيز همين كار را كنيد.
اكنون درون يك تابه مقداري روغن بريزيد و بگذاريد تا روغن داغ شود، سپس رول ها را درون تابه بريزيد و دو طرف آن ها را سرخ كنيد. بعد از سرخ شدن روغن اضافه رول ها را با دستمال بگيريد.
اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.