دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰۴

سرگرمي و تفريحي

طرز تهيه املت اسفناج

۱۰ بازديد

طرز تهيه املت اسفناج

املت اسفناج,طرز تهيه املت اسفناج,دستور پخت املت اسفناج

آموزش آشپزي و طرز تهيه املت اسفناج صبحانه خوشمزه و عالي

مواد لازم املت اسفناج

  1. تخم مرغ :•: چهار عدد
  2. اسفناج :•: 250 گرم
  3. كره ( روغن ) :•: به مقدار كافي
  4. نمك و ادويه :•: به مقدار كافي
 املت چيني,دستور تهيه املت چيني,طرز تهيه املت چيني
املت اسفناج,طرز تهيه املت اسفناج,دستور پخت املت اسفناج

آموزش آشپزي و دستور تهيه املت اسفناج رول خوشمزه و بينظير

طرز تهيه املت اسفناج

  •  براي درست كردن املت اسفناج ابتدا بايد اسفناج ها را خوب بشوييد،بعد قابلمه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري آب و نمك درون آن بريزيد و سپس اسفناج ها را اضافه كنيد و بگذاريد تا در قابلمه آب و نمك بجوشند.
  • زماني كه اسفناج ها كاملاً جوشيدند،آن ها را داخل يك آبكش بريزيد و به كمك فشار دست آب آنها را بگير تا جايي كه ديگر آب نداشته باشند و بعد با استفاده از چاقو اسفناج ها را به اندازه هاي درشت خرد نماييد.
  • ظرفي را آماده كنيد و 4 عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشكنيد و به كمك قاشق يا هم زن دستي هم بزنيد،تا كاملاً يكدست شود.بعد از اينكه كامل يكدست و يك شكل شد،تخم مرغ ها را به اسفناج هاي اضافه كنيد.
  • تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و بعد كره يا روغن را داخل آن بريزيد و بگذاريد تا داغ شود،زماني كه داغ شد مخلوط تخم مرغ و اسفناج را داخل تابه بريزيد و بگذاريد تا بپزند.
  • وقتي كه مايه سفت شد،قسمت هاي نپخته تخم مرغ را هم جابه جا كنيد تا آنها هم كاملاً بپزند و املت طلايي رنگ شود.
  • زماني كه رنگ املت اسفناج طلايي شد،آن را تا كنيد و در ظرف مورد نظر قرار دهيد و نوش جان كنيد.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

املت فرانسوي,طرز تهيه املت فرانسوي,دستور پخت املت فرانسوي

طرز تهيه املت اسفناج

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.