سه شنبه ۲۶ بهمن ۹۵ ۱۸:۱۷ ۱۰ بازديد
طرز تهيه املت اسفناج
آموزش آشپزي و طرز تهيه املت اسفناج صبحانه خوشمزه و عالي
مواد لازم املت اسفناج
- تخم مرغ :•: چهار عدد
- اسفناج :•: 250 گرم
- كره ( روغن ) :•: به مقدار كافي
- نمك و ادويه :•: به مقدار كافي
آموزش آشپزي و دستور تهيه املت اسفناج رول خوشمزه و بينظير
طرز تهيه املت اسفناج
- براي درست كردن املت اسفناج ابتدا بايد اسفناج ها را خوب بشوييد،بعد قابلمه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري آب و نمك درون آن بريزيد و سپس اسفناج ها را اضافه كنيد و بگذاريد تا در قابلمه آب و نمك بجوشند.
- زماني كه اسفناج ها كاملاً جوشيدند،آن ها را داخل يك آبكش بريزيد و به كمك فشار دست آب آنها را بگير تا جايي كه ديگر آب نداشته باشند و بعد با استفاده از چاقو اسفناج ها را به اندازه هاي درشت خرد نماييد.
- ظرفي را آماده كنيد و 4 عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشكنيد و به كمك قاشق يا هم زن دستي هم بزنيد،تا كاملاً يكدست شود.بعد از اينكه كامل يكدست و يك شكل شد،تخم مرغ ها را به اسفناج هاي اضافه كنيد.
- تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و بعد كره يا روغن را داخل آن بريزيد و بگذاريد تا داغ شود،زماني كه داغ شد مخلوط تخم مرغ و اسفناج را داخل تابه بريزيد و بگذاريد تا بپزند.
- وقتي كه مايه سفت شد،قسمت هاي نپخته تخم مرغ را هم جابه جا كنيد تا آنها هم كاملاً بپزند و املت طلايي رنگ شود.
- زماني كه رنگ املت اسفناج طلايي شد،آن را تا كنيد و در ظرف مورد نظر قرار دهيد و نوش جان كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.