شنبه ۳۰ بهمن ۹۵ ۱۶:۴۴ ۹ بازديد
آموزش طرز تهيه كباب سر داشي همدان
آموزش آشپزي و طرز تهيه كباب سرداشي همدان بسيار خوشمزه و مخصوص
مواد لازم كباب سرداشي همدان
- گوشت گوسفندي :¤: 700 گرم
- پياز متوسط :¤: دو عدد
- سيب زميني متوسط :¤: دو عدد
- نمك و ادويه :¤: به مقدار كافي
- گوجه فرنگي :¤: سه عدد
- سيب ورقه شده :¤: براي روي كباب
آموزش آشپزي و دستور تهيه كباب سرداشي همدان مخصوص و فوق العاده خوشمزه
طرز تهيه كباب سرداشي همدان
- براي تهيه كباب سرداشي همدان ابتدا بايد سيب زميني و پياز را پوست بكنيد، سپس به همراه گوشت گوسفندي درون چرخ گوشت بريزيد و چرخ كنيد.
- اكنون مواد را درون يك ظرف بريزيد و شروع كنيد به ورز دادن تا جاي كه چسبندگي آن كم شود، سپس ادويه جات و نمك را اضافه كنيد و دوباره ورز دهيد.
- هنگامي كه مواد را ورز داديد روي سيني فر قرار دهيد، سپس گوجه ها را به صورت ورقه اي خرد كنيد و به همراه سيب زميني هاي كه از قبل به شكل ورقه اي خرد كرده ايد روي كباب پهن كنيد.
- فر را از قبل روي دماي 140 درجه سانتي گراد گرم كنيد، سپس كباب را به مدت يك تا دو ساعت درون آن قرار دهيد تا پخته شود.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.