جمعه ۲۸ اردیبهشت ۰۳

سرگرمي و تفريحي

طرز تهيه دلمه فلفل و بادمجان

۶ بازديد

طرز تهيه دلمه فلفل و  بادمجان

پخت دلمه بادمجان و فلفل,دامه بادمجان تبريز,تهيه دلمه بادمجان تبريزي

آموزش آشپزي و طرز تهيه دلمه فلفل و بادمجان  خوشمزه و خانگي

مواد لازم دلمه فلفل و بادمجان

  1. بادمجان دلمه :•: سه عدد
  2. فلفل دلمه اي :•: سه عدد

دلمه ماكاروني,طرز تهيه دلمه ماكاروني,دستور پخت دلمه ماكاروني

بادمجان دلمه اي شكم پر,دلمه بادمجان تركيه اي,دلمه بادمجان

آموزش آشپزي و دستور تهيه دلمه فلفل و بادمجان خوشمزه و عالي در منزل

مواد لازم داخل دلمه فلفل و بادمجان

  1. برنج :•: يك پيمانه
  2. لپه :•: چهار قاشق
  3. سبزي دلمه :•: 300 گرم
  4. پياز :•: يك عدد
  5. گوشت چرخ كرده :•: 200 گرم
  6. رب گوجه فرنگي :•: دو قاشق غذا خوري
  7. آبليمو :•: به مقدار لازم
  8. روغن :•: به مقدار لازم
  9. زرد چوبه،نمك و فلفل :•: يه مقدار لازم

دلمه برگ مو,طرز تهيه دلمه برگ مو,دستور پخت دلمه برگ مو

دلمه بادمجان خوشمزه,دلمه بادمجان بدون فر,دلمه بادمجان و فلفل دلمه اي

آموزش آشپزي و دستور پخت دلمه فلفل و بادمجان بسيارخوشمزه و خانگي

مواد لازم سس دلمه فلفل و بادمجان

  1. رب گوجه فرنگي :•: چهار قاشق
  2. آبليمو :•: دو قاشق
  3. روغن :•: دو قاشق
  4. آب :•: دو ليوان
  5. نمك و فلفل :•: به مقدار لازم

دلمه قارچ,طرز تهيه دلمه قارچ,دستور پخت دلمه قارچ

دلمه بادمجان تركي,دلمه بادمجان و گوجه,دلمه بادمجان بدون گوشت

آشپزي و طرز پخت دلمه بادمجان و فلفل خوشمزه و مجلسي

طرز تهيه دلمه بادمجان و فلفل

  • براي درست كردن دلمه فلفل و بادمجان بايد اول مواد مياني دلمه را آماده كرد،به اين ترتيب كه بايد برنج را با 1 ليوان آب و كمي نمك نيم پز كنيد.
  • لپه ها راهم در ظرفي جداگانه بگذاريد تا بپزند،پياز را هم به كمك يك چاقو خرد كنيد و بعد تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن درون تابه بريزيد.
  • سپس پياز هاي خرد شده را به همراه كمي زردچوبه در روغن تفت بدهيد.كمي كه رنگ پياز ها طلايي شد،گوشت را اضافه نماييد و تفت بدهيد.
  • بعد از كمي تفت دادن گوشت و پياز،نمك و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگي به آنها اضافه كنيد و با هم مخلوط نماييد.بعد از 2 الي 3 دقيقه تابه را از روي حرارت برداريد.
  • زماني كه لپه ها و برنج آماده شدند آنها را در ظرفي بريزيد و بعد مايه گوشت درون تابه را اضافه كنيد و در آخر هم سبزي ها و كمي آبليمو را اضافه نموده و با هم خوب مخلوط كنيد.
  • بعد از آماده كردن مواد داخل دلمه به سراغ فلفل و بادمجان ها ميرويم،سر بادمجان ها و فلفل ها را بگيريد و داخل آنها را خالي كنيد.از سر آنها هم به عنوان درپوش استفاده كنيد.
  • ميتوانيد پوست بادمجان را به صورت راه راه بكنيد يا با پوست آن را استفاده كنيد.مواد داخلي كه قبل آماده كرده بوديد را درون بادمجان ها و فلفل ها بريزيد.
  • توجه داشته باشيد كه لازم نيست كاملاً پر بشوند چون كه برنج هنگامي كه ميپزد حجم آن بيشتر ميشود.اگر پوست بادمجان ها را به صورت راه راه گرفته ايد بايد قبل قرار دادن در سس كمي بادمجان ها را در روغن تفت بدهيد.
  • اگر پوست آنها را نكنده ايد لازم به تفت دادن نيست.اكنون دلمه فلفل و بادمجان شما آماده قرار گرفتن در سس است.

دلمه كلم برگ سفيد,طرز تهيه دلمه كلم برگ سفيد,دستور پخت دلمه كلم برگ سفيد

دلمه بادمجان و فلفل,دلمه بادمجان درفر,دلمه بادمجان تبريزي

طرز پخت دلمه فلفل و بادمجان خانگي با طعم عالي

طرز تهيه سس دلمه فلفل و بادمجان

  • ابتدا تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن درون آن بريزيد و بعد رب گوجه فرنگي را در تابه تفت بدهيد.
  • بعد از كمي تفت دادن نمك،فلفل و آبليمو را به رب گوجه فرنگي اضافه كنيد،و در آخر هم 2 ليوان آب را اضافه نماييد.بعد از چند دقيقه سس شما آماده است.
  • بعد از آماده شدن سس،بادمجان و فلفل ها را درون ظرفي كه سس است بچنيد و روي حرارت قرار دهيد و در حين پخت با قاشق از سس روي بادمجان ها و فلفل ها بريزيد تا بپزند.
  • دلمه فلفل و بادمجان بايد با حرارت ملايم بپزد،زمان پختشان بين 30 تا 40 دقيقه است.توجه داشته باشيد كه دلمه ها بپزند و له نشوند.
  • پس از آماده شدن دلمه فلفل و بادمجان آنها را در ظرف مورد نظري بگذاريد و نوش جان كنيد.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

رولت بادمجان,طرز تهيه ترولت بادمجان,دستور تهيه رولت بادمجان

طرز تهيه دلمه فلفل و  بادمجان

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.