جمعه ۲۸ اردیبهشت ۰۳

سرگرمي و تفريحي

طرز تهيه دلمه كلم برگ تبريزي

۷ بازديد

طرز تهيه دلمه كلم برگ تبريزي

دلمه كلم برگ,طرز تهيه دلمه كلم برگ,دستور تهيه دلمه كلم برگ

آموزش آشپزي و دستور تهيه دلمه كلم برگ تبريزي خوشمزه در منزل

مواد لازم دلمه كلم برگ تبريزي

  1. پياز :•: چهار عدد
  2. روغن مايع :•: 192 ميلي ليتر
  3. گوشت چرخ كرده :•: نيم كيلو
  4. رب گوجه فرنگي :•: چهار قاشق س
  5. زعفران حل شده در آب :•: دو قاشق س
  6. شكر :•: يك دوم پيمانه
  7. آبليمو :•: سه قاشق س
  8. دارچين :•: يك دوم پيمانه
  9. نمك و فلفل :•: به مقدار كافي
  10. برنج :•: دو پيمانه
  11. تره، گشنيز، شبت، جعفري، ترخان :•: نيم كيلو
  12. كلم برگ :•: يك عدد
  13. آلو :•: پانزده عدد

دلمه فلفل و بادمجان,طرز تهيه دلمه فلفل و بادمجان,دستور پخت دلمه فلفل و بادمجان

دلمه كلم برگ مجلسي,كلم برگ تبريزي,دلمه كلم برگ سفيد

آموزش آشپزي و دستور تهيه دلمه كلم برگ تبريزي بسيار خوشمزه و عالي

طرز تهيه دلمه كلم برگ تبريزي

  • براي تهيه دلمه كلم برگ تبريزي ابتدا پياز را پوست كنده و به شكل دلخواه خرد نماييد و پياز داغ تهيه كنيد. سپس تابه اي آماده كنيد و كمي روغن درون آن بريزيد و منتظر بمانيد تا روغن داغ شود، پياز ها را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ پياز ها عسلي شود.
  • مقداري از پياز ها برداشته و گوشت چرخ كرده را به پياز داغ هاي باقي مانده اضافه كنيد و شروع كنيد به هم زدن تا آب گوشت گرفته شود.
  • اكنون نيمي از رب گوجه فرنگي، نيمي زعفران، شكر، دارچين، آبليمو و مقداري نمك و فلفل را نيز اضافه كنيد. سپس دو ليوان آب روي مواد دلمه كلم برزيد، و شعله را ملايم كنيد تا آب آن بخار شود.
  • حالا در ظرفي آب و نمك بريزيد و روي شعله اي مناسب قرار دهيد تا بجوشد سپس برنج را اضافه كنيد. چند بار كه برنج جوش زد در آبكش برزيد، سبزي دلمه را ريز خرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد و به همراه برنج به مواد بالا اضافه كنيد.
  • براي جدا كردن برگ هاي كلم برگ ابتدا آن را در آب جوش قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه بجوشانيد تا برگ هايش نرم شود. بعد از اين كه تمام برگ ها را جدا كرديد، دوباره در آب جوش قرار دهيد. بعد از يكي دو جوش برگ هاي كلم را در آبكش بريزيد.
  • براي پيچيدن دلمه كلم مقداري از مواد را در گوشه برگ دلمه قرار دهيد و آن را بپيچانيد. به خاطر داشته باشيد دلمه ها يك اندازه و مرتب بپيچيد.
  • اكنون ته ظرفي كه قرار است دلمه كلم برگ تبريزي را آماده كنيد 1/4 پيمانه از روغن باقي مانده را بريزد و ته ظرف را با برگ كلم بپوشانيد. روي برگ كلم دلمه ها را بچينيد و بين آن ها آلو خيس خرده قرار دهيد.
  • در انتها بقيه روغن را درون ظرف برزيد و روي حرارت قرار دهيد تا روغن ظرف ذوب شود. سپس بقيه رب گوجه فرنگي را به روغن اضافه كنيد تا بوي خامي رب گرفته شود. 2 پيمانه آب روي دلمه ها بريزيد.
  • مقدار آب دلمه كلم بايد كم باشد و به دفعات روي دلمه ريخته شود. در انتهاي پخت بقيه شكر، آبليمو، زعفران و دارچين را اضافه كنيد. بعد از پخت دلمه ها را خارج كنيد و در ظرف مورد نظرتان بچينيد و ميل كنيد.
  • اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

دلمه برگ مو,طرز تهيه دلمه برگ مو,دستور پخت دلمه برگ مو

طرز تهيه دلمه كلم برگ تبريزي

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.