چهارشنبه ۰۴ اسفند ۹۵ ۱۱:۰۸ ۱۱ بازديد
آموزش طرز تهيه پيتزا قارچ و گوشت چرخ كرده
آموزش آشپزي و طرز تهيه پيتزا قارچ و گوشت چرخ كرده بسيار خوشمزه و عالي در منزل
مواد لازم پيتزا قارچ و گوشت چرخ كرده
- خمير پيتزا آماده :¤: 1 عدد
- گوشت چرخ كرده :¤: 300 گرم
- پياز سرخ شده :¤: 3 قاشق غ
- روغن مايع :¤: 1 تا 2 قاشق غ
- قارچ ورقه ورقه شده :¤: 300 گرم
- فلفل دلمه اي خرد شده :¤: 2 عدد
- سس گوجه فرنگي :¤: 3 تا 4 قاشق غ
- پنير فيلا فيلا :¤: نيم كيلو
- نمك، فلفل و ادويه :¤: به مقدار كافي
آموزش آشپزي و دستور تهيه پيتزا قارچ و گوشت چرخ كرده خوشمزه و مخصوص در منزل
طرز تهيه پيتزا قارچ و گوشت چرخ كرده
- براي تهيه پيتزا قارچ و گوشت چرخ كرده ابتدا بايد در تابه اي مقداري روغن بريزيد و اجازه دهيد تا داغ شود، سپس گوشت را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد بعد پياز، نمك، فلفل و ادويه به آن اضافه كنيد و تفت دهيد.
- اكنون سيني فر را كمي چرب كنيد، سپس خمير پيتزا را روي آن قرار دهيدبعد سس گوجه فرنگي را روي تمام سطح خمير بماليد.
- حالا مقداري از پنير را برداريد و روي سطح خمير پيتزا بريزيد، به همين ترتيب اول گوشت، فلفل دلمه اي و قارچ را روي خمير پيتزا بريزيد و در آخر سطح مواد را با پنير بپوشانيد.
- فر را از قبل روي 200 درجه سانتي گراد گرم كنيد، سپس سيني فر را در طبقه اول به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا بپزد.
- هنگامي كه سطح پيتزا قارچ و گوشت چرخ كرده طلايي شد آن را خارج كنيد و برش زده، سپس به صورت گرم سرو كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.