سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵ ۰۲:۱۶ ۱۰ بازديد
آموزش طرز تهيه قليه ميگو فوق العاده خوشمزه و مجلسي جنوبي
آموزش آشپزي و طرز تهيه قليه ميگو خوشمزه و خانگي
مواد لازم قليه ميگو
- نيم كيلوگرم :•: ميگو
- 250 گرم :•: گشنيز
- 50 گرم :•: شنبليله
- يك بوته :•: سير
- يك عدد :•: پياز
- يك پيمانه :•: عصاره تمر هندي
- دو قاشق غ :•: آرد
- به مقدار لازم :•: روغن
- يك قاشق غ :•: رب گوجه فرنگي
- به مقدار لازم :•: پودر دانه گشنيز،فلفل،نمك و فلفل سياه
آموزش آشپزي و دستور تهيه قليه ميگو مجلسي و خوشمزه
طرز تهيه قليه ميگو
- مرحله اول : براي تهيه قليه ميگو ابتدا تمر هندي را در كاسه اي آب گرم قرار دهيد و بگذاريد تا كمي خيس بخورد،بعد از اينكه خيس خورد با دست به آرامي شروع به چنگ زدن آن كنيد.پس از مخلوط شدن تمر آن را از صافي رد كنيد و عصاره تمر هندي را با آرد مخلوط نماييد.
- مرحله دوم : سپس سبزي ها را با دستگاه سبزي خرد كن يا چاقو به صورت ريز خرد كنيد.بعد تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن درون آن بريزيد و بعد سبزي ها را اضافه نماييد و شروع به تفت دادن سبزي ها كنيد.
- مرحله سوم : زماني كه رنگ سبزي ها تيره شد،تابه را از روي حرارت برداريد.بعد پوست سير و پياز را بگيريد و آنها را بشوييد،بعد از شستن، سير و پياز را با استفاده از چاقو به صورت نگيني ريز خرد كنيد.
- مرحاه چهارم : بعد از آن تابه اي روي حرارت قرار دهيد و كمي روغن درون تابه بريزيد و سير و پياز را تفت بدهيد.بعد از اينكه كمي تفت خوردند سبزي ها را به آنها اضافه كنيد، و روي حرارت ملايم بگذاريد.
- مرحله پنجم : پس از آن پودر دانه گشنيز،فلفل،نمك ،فلفل سياه و مقداري آب را به همراه مخلوط عصاره تمر هندي و آرد به آنها اضافه كنيد،و اجازه بدهيد تا مواد به جوش آيند.
- مرحله ششم : در آخر هم ميگو را به همراه يك قاشق رب گوجه فرنگي اضافه كنيد و بگذاريد 5 دقيقه ي ديگر روي حرارت بماند تا آماده شود.توجه داشته باشيد كه ميگو زياد در قليه نجوشد كه سفت شود،بعد از آماده شدن قيله ميگو را در ظرف مورد نظر ريخته و مانند قليه ماهي با پلو نوش جان كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.