چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵ ۱۱:۴۱ ۱۲ بازديد
آموزش طرز تهيه خورش چغاله بادام با گوشت و مرغ خوشمزه و خانگي
آموزش آشپزي و طرز تهيه خورش چغاله بادام خوشمزه در منزل
مواد لازم خورش چغاله بادام
- نيم كيلوگرم :•: چغاله بادام
- 700 گرم :•: گوشت خورشتي يا مرغ
- 150 گرم :•: نعناي تازه
- 300 گرم :•: جعفري تازه
- دو عدد :•: پياز
- يك قاشق چ :•: زردچوبه
- يك دوم فنجان :•: آب ليمو ترش يا آب غوره
- به مقدار كافي :•: روغن، نمك و فلفل
آموزش آشپزي و دستور تهيه خورش چغاله بادام بسيارخوشمزه و مجلسي
طرز تهيه خورش چغاله بادام
- مرحله اول : براي تهيه خورش چغاله بادام ابتدا بايد پيازها را بشوييد و پوستشان را بگيريد و بعد با چاقو آنها را به صورت خلالي خرد نماييد.بعد تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن داخل آن بريزيد و بعد شروع به تفت دادن پياز ها كنيد تا رنگشان طلايي شود.
- مرحله دوم : پس از آن مقداري زرد چوبه هم به پيازه ها اضافه كنيد و بعد گوشت خورشتي يا ( مرغ ) را به اندازه هاي كوچكي تقسيم كنيد و بالاي چغاله ها را بگيرد و به پيازهاي درون تابه اضافه كنيد و دوباره تفت دهيد.
- مرحله سوم : سپس قابلمه اي را روي حرارت قرار دهيد و بعد مواد درون تابه را درون قابلمه بريزيد و چهار ليوان آب را به همراه كمي نمك و فلفل به بقيه مواد درون قابلمه اضافه كنيد و بگذاريد تا خورش با حرارت كم به آرامي بپزد.
- مرحله چهارم : جعفري و نعناي تازه را بشوييد و آنها را با چاقو خرد نماييد و بعد تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و نعنا و جعفري را دورن تابه تفت دهيد.وقتي گوشت هاي خورش نيم پز شدند، مخلوط جعفري و نعنا تفت خورده را به آن اضافه كنيد.
- مرحله پنجم : سپس حدود 15 الي 30 دقيقه قبل از سرو غذا چاشني خورش را اضافه كنيد، با توجه با ذائقه خود مي توانيد براي جاشني از آب ليموترش يا آب غوره استفاده كنيد.
- مرحله ششم : وقتي خورش چغاله بادام آماده شده آن را در ظرف مورد نظر بريزيد و مانند خورش قورمه سبزي يا خورش فسنجان با پلو نوش جان كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.