چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵ ۱۱:۴۳ ۹ بازديد
آموزش طرز تهيه انار پلو شيرازي فوق العاده خوشمزه و مجلسي
آموزش آشپزي و طرز تهيه انار پلو خوشمزه و خانگي
مواد لازم انار پلو
- 250 گرم :•: برنج
- 130 گرم :•: دانه انار
- 50 گرم :•: پرك بادام
- 500 ميلي ليتر :•: عصاره سبزيجات
- يك قاشق چ :•: زيره آسياب شده
- دو قاشق غ :•: پوست پرتغال رنده شده
- يك قاشق چ :•: تخم گشنيز آسياب شده
آموزش آشپزي و دستور تهيه انار پلو بسيارخوشمزه و عالي
طرز تهيه انار پلو
- مرحله اول : براي تهيه انار پلو ابتدا بايد از چند ساعت قبل برنج را در كاسه اي بگذاريد تا خيس بخورد، و بعد قابلمه اي را آماده كنيد و عصاره سبزيجات را دورن قابلمه بريزد و آنرا روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوش آيد.
- مرحله دوم : زماني كه عصاره سبزيجات بجوش آمد، برنج را اضافه كنيد و بگذاريد تا كمي بپزد.بعد برنج را آبكش كنيد، در قابلمه ديگري مقداري روغن بريزيد و بعد برنج آبكش شده را اضافه كنيد و درب قابلمه را بگذاريد و حدود 3 الي 4 ساعت زمان بدهيد تا برنج بپزد.
- مرحله سوم : سپس كاسه اي را آماده كنيد و انار دانه شده را به همراه تخم گشنيزه آسياب شده، پوست پرتغال رنده شده و زيره آسياب شده درون كاسه بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
- مرحله چهارم :در صورت تمايل مي توانيد كمي هم بادام اضافه كنيد.اگر هم دوست داشتيد مي توانيد مقداري سينه مرغ را در تابه سرخ كنيد و بعد آن را با چنگال ريش ريش نماييد و به پلو يتان اضافه كنيد.
- مرحله پنجم : زماني كه برنج آماده شده مخلوط انار،گشنيز،زيره و پوست پرتغال را به برنج اضافه كنيد و با هم مخلوط كنيد.در آخر هم انار پلو را در ظرف مورد نظر ريخته و نوش جان كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.