یکشنبه ۱۵ اسفند ۹۵ ۱۱:۵۴ ۷ بازديد
آموزش طرز تهيه رب گوجه فرنگي خانگي سنتي و سالم
آموزش آشپزي و طرز تهيه رب گوجه فرنگي در منزل
مواد لازم رب گوجه فرنگي
- به مقدار لازم :•: گوجه فرنگي
- به مقدار لازم :•: نمك
- به مقدار لازم :•: روغن زيتون يا ( پارافين )
آموزش آشپزي و طرز تهيه رب گوجه فرنگي سالم در منزل
طرز تهيه رب گوجه فرنگي
- مرحله اول : براي تهيه رب گوجه فرنگي ابتدا گوجه فرنگي ها را بشوييد و به كمك دستگاه غذا ساز يا چرخ گوشت گوجه ها را به صورت پوره در بياوريد.
- مرحله دوم : قابلمه اي لعابي يا مسي آماده كنيد و گوجه فرنگي هاي له شده را درون آن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد.تا مايه رب غليظ شود.
- مرحله سوم : اگر رب گوجه فرنگي زياد غليظ نميخواهيد.زماني كه غلظت رب به غلظت ماست رسيد مقداري به آن نمك اضافه كنيد و آن را از روي حرارت برداريد.
- مرحله چهارم : اگر هم رب گوجه غليظ ميخواهيد،پس از كمي غليظ شدن مايه حرارت زير آن را كمتر كنيد و مرتب رب را هم بزنيد تا آب آن تبخير شود.
- مرحله پنجم : در آخر پخت هم به اندازه لازم به رب گوجه نمك بزنيد و بعد از چند بار جوش خورد و زماني كه رب بدون آب و سفت شد،آن را از روي حرارت برداريد.
- مرحله ششم : ظروفي كه ميخواهيد رب را درون آن بريزيد آماده كنيد،پس از خنك شدن رب گوجه آن را درون ظرف مورد نظر بريزيد نياز نيست كه ظرف كاملا پر شود،به اندازه 3 انگشت بايد خالي بماند.
- مرحله هفتم : بعد روي رب مقداري روغن زيتون يا پارافين بريزيد و درب ظرف را محكم ببنديد و درجاي خنك نگهداري كنيد.يخچال جاي مناسبي براي نگهداري رب گوجه فرنگي است.
آشپزي و طرز تهيه رب گوجه فرنگي سنتي و خانگي
نكاتي در مورد رب گوجه فرنگي
- توجه داشته باشيد كه نمك را بايد در اواخر پخت به رب گوجه فرنگي اضافه كنيد.
- بهتر است قابلمه اي كه براي درست كردن رب گوجه فرنگي استفاده ميكنيد مسي باشد.
- بايد هنگام اضافه كردن نمك توجه داشته باشيد كه رب زيادي شور يا بي نمك نشود.
- اضافه كردن روغن به خاطر اين است كه رب گوجه فرنگي خوشرنگ تر شود و در فريزر يخ نزند.
- اضافه نمودن نمك به دليل اين است كه رب گوجه فرنگي خراب نشود و كپك نزند.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.