یکشنبه ۱۵ اسفند ۹۵ ۱۱:۵۶ ۶ بازديد
آموزش طرز تهيه رشته پلو با گوشت و مرغ بسيار خوشمزه و خانگي
آموزش آشپزي و طرز تهيه رشته پلو خوشمزه در منزل
مواد لازم رشته پلو
- نيم كيلوگرم :•: برنج
- 250 گرم :•: رشته پلويي
- 300 گرم :•: گوشت چرخ شده يا مرغ
- دو عدد :•: پياز
- 100 گرم :•: كشمش
- به مقدار لازم :•: خرما
- به مقدار كافي :•: زردچوبه، نمك و فلفل
آموزش آشپزي و طرز تهيه رشته پلو بسيار خوشمزه و مجلسي
طرز تهيه رشته پلو
- براي تهيه رشته پلو ابتدا برنج را خوب بشوييد و در آب و نمك به مدت چند ساعت بگذاريد تا خيس بخورد،يكي از پيازهايي كه آماده كرده بوديد را به كمك رنده،رنده كنيد.
- بعد ظرفي را آماده كنيد و پياز رنده شده را با گوشت چرخ كرده داخل ظرف بريزيد و با هم مخلوط كنيد،وبعد مقداري زردچوبه،نمك و فلفل به آنها اضافه كنيد و دوبار مخلوط كنيد و ورز دهيد.
- پس از ورز دادن گوشت را به مدت 45 دقيقه الي1 ساعت درون يخچال قرار دهيد.يكي ديگر از پياز ها را شسته و به كمك چاقو به صورت خلالي در بياوريد.سپس تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و كمي روغن درون آن بريزيد و بعد پياز ها را درون تابه تفت بدهيد،تا رنگ پياز كمي تغيير كند و سبك شود.
- گوشتي را كه درون يخچال قرار داده بوديد را دربياوريد و به كمك دستانتان گوشت چرخ كرده را به صورت قلقلي و توپ هاي كوچك در بياوريد.
- بعد توپ هاي كوچك را در تابه اي كه پيازها درون آن بود سرخ كنيد،زماني كه توپ ها كاملا سرخ شدند آنها را از درون تابه بيرون بياوريد.
- هسته ي خرما ها را جدا كنيد و به همراه كشمش ها درون تابه اي تفت دهيد،پس از تفت دادن آن ها را كنار بگذاريد.
- قابلمه اي آماده كنيد و درون آن آب بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد،زماني كه آب به جوش آمد برنج را به همراه كمي نمك درون قابلمه بريزيد.
- 5 دقيقه قبل از اينكه خواستيد برنج را آبكش كنيد بايد رشته پلويي را اضافه كنيد.برنج و رشته ها را آبكش كنيد،و بعد قابلمه اي آماده كنيد و در ته آن سيب زمني حلقه حلقه شده بچينيد،
- و بعد نصف برنج و رشته را درون قابلمه بريزيد و مقداري از گوشت هاي قلقلي در لا به لاي برنج قرار بدهيد و بگذاريد تا برنج دم بكشد.در آخر هم برنج را در ظرف مورد نظر خود بريزيد و گوشت هاي قلقلي را به همراه كشمش ها و خرما ها روي رشته پلو ريخته و سرو نماييد.نوش جان
آشپزي و طرز تهيه رشته پلو با عطر و طعمي عالي
چند نكته در مورد رشته پلو
- براي داشتن ته ديگ بهتر هم ميتوانيد قبل از گذاشتن سيب زميني ها مقداري كنجد ته قابلمه بريزيد و بعد سيب زميني ها را قرار دهيد.
- براي خوش طعم شدن رشته پلو ،ميتوانيد از زعفران استفاد نماييد.
- توجه داشته باشيد كه رشته ها را بايد 5 دقيقه قبل از آبكش كردن برنج اضافه كنيد،اگر زودتر اضافه كنيد ممكن است رشته له بشوند و ظاهر پلو شما را خراب كند.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.