یکشنبه ۱۵ اسفند ۹۵ ۱۱:۵۹ ۹ بازديد
آموزش طرز تهيه آبگوشت ديزي سنگي فوق العاده خوشمزه و مجلسي
آموزش آشپزي و طرز تهيه آبگوشت ديزي سنگي در منزل
مواد لازم آبگوشت ديزي سنگي
- يك كيلوگرم :•: گوشت گوسفندي با استخوان
- 300 گرم :•: دنبه
- يك عدد :•: پياز
- يك قاشق غ :•: مغز ليمو عماني
- يك فنجان :•: آب گوجه فرنگي
- يك قاشق غ :•: رب گوجه فرنگي
- پنج عدد :•: سيب زميني
- به مقدار كافي :•: نمك و فلفل
آموزش آشپزي و دستور تهيه آبگوشت ديزي سنگي خوشمزه و خانگي
طرز تهيه آبگوشت ديزي سنگي
- مرحله اول : براي تهيه آبگوشت ابتدا گوشت و دنبه را پاك كنيد و پس از شستن آن را به ده قسمت تقسيم كنيد. سپس تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن درون تابه بريزيد و بعد گوشت و دنبه را در تابه سرخ كنيد تا رنگ آنها طلايي شود.
- مرحله دوم : اكنون پياز را پوست كنده و خرد كنيد و درون روغن سرخ كنيد، لپه ها را از قبل خيس كنيد و به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد.
- مرحله سوم : حالا گوشت سرخ شده را با چهار ليوان آب، زرد چوبه، لپه و پياز با شعله ملايم بپزيد. سپس مغز ليمو عماني را به آبگوشت اضافه كنيد اضافه كنيد. در انتهاي كار سيب زميني ها را از قبل پوست بكنيد و با كمي نمك و فلفل و زرد چوبه به آبگوشت اضافه كنيد.
- مرحله چهارم : حالا آب گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي را به غذا اضافه كنيد. بعد از آماده شدن آبگوشت آن را در ظرف مورد نظرتان بريزيد و به همراه سنگك، پياز، دوغ و سبزي نوش جان كنيد كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.