سه شنبه ۱۷ اسفند ۹۵ ۱۰:۵۰ ۵ بازديد
آموزش طرز تهيه سوپ جو با خامه و شير فوق العاده خوشمزه و مجلسي
آموزش آشپزي و طرز تهيه سوپ جو خوشمزه در منزل
مواد لازم سوپ جو
- يك بسته :•: بلغور جو
- نيم كيلوگرم :•: هويج رنده شده
- يك تا دو ليتر :•: شير
- يك بسته :•: خامه پاكتي
- به ميزان كافي :•: آب مرغ يا آب گوشت
- به مقدار لازم :•: نمك و فلفل
آشپزي و دستور تهيه سوپ جو خوشمزه و عالي
طرز تهيه سوپ جو
- مرحله اول : براي تهيه سوپ جو ابتدا از دو ساعت قبل بلغور جو را بخيسانيد، سپس با آب و هويج رنده شده آن را بجوشانيد.
- مرحله دوم : اكنون آب مرغ را به اضافه كنيد و بگذاريد تا جا بيفتد.
- مرحله سوم : حالا شير داغ شده را اضافه كنيد و بگذاريد كمي بپزد.
- مرحله چهارم : به خاطر داشته باشيد اگر شير سرد باشد بريده مي شود.
- مرحله پنجم : هنگامي كه غذا جا افتاد مقداري نمك و فلفل را به همراه خامه به سوپ جو اضافه كنيد و درون ظرف مورد نظرتان بريزيد و روي آن را با كمي جعفري تزيين كنيد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.