شنبه ۲۱ اسفند ۹۵ ۱۸:۴۸ ۲۳ بازديد
آموزش طرز تهيه آبگوشت دوغ دار اراكي فوق العاده خوشمزه و خانگي
آموزش آشپزي و طرز تهيه آبگوشت دوغ دار اراكي بسيار خوشمزه و عالي در منزل
مواد لازم آبگوشت دوغ دار
- 1 عدد :¤: پياز
- 400 گرم :¤: گوشت
- 1/2 پيمانه:¤: نخود
- 1/2 پيمانه:¤: لوبيا سفيد
- 3 عدد :¤: بادمجان
- 1 عدد:¤: سيب زميني
- به مقدار دلخواه :¤: نمك
- به مقدار دلخواه :¤: زردچوبه
- به مقدار دلخواه :¤: ادويه
- 1 ليوان :¤: كشك
آموزش آشپزي و دستور تهيه آبگوشت دوغ دار خوشمزه و پر گوشت در منزل
طرز تهيه آبگوشت دوغ دار
- مرحله اول : براي تهيه آبگوشت دوغ دار ابتدا بايد پياز را پوست بكنيد و نخود و لوبيا را با دقت پاك كنيد، سپس پياز نخود و لوبيا را به همراه چهارصد گرم گوشت درون قابلمه بي اندازيد و بعد به آن دو ليوان آب اضافه كنيد و روي حرارت قرار دهيد. توجه داشته بايد حرارت زياد نباشد متوسط باشد.
- مرحله دوم : بادمجان ها پوس كنده را درون تابه روغن دار ريخته و آنها را سرخ كنيد، سپس وقتي كه سرخ كرديد بادمجان ها را با سيب زميني ها پوس كنده درون قابلمه آبگوشت ريخته به مدت زمان 15 دقيقه ديگر بگذاريد بپزد.
- مرحله سوم : به آبگوشت دوغ 1 ليوان كشك زدچوبه و ساير ادويه ها و نمك به ميزان دلخواهتان اضافه كنيد. بگذاريد آبگوشت به مدت زمان 15 دقيقه ديگر بپزد و جا بيافتد.
- اميدوار هستيم اين پست آموزش آشپزي مورد توجه شما قرار گرفته باشد.